Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, in acelasi proiect! Iata cum au fost surprinsi cei doi soti la filmari si cum au reusit sa spulbere orice speculatie despre problemele casniciei lor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 mar 2018, 18:37

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu traiesc o frumoasa poveste de dragoste care s-a infiripat pe platourile de filmare.

Chiar daca nu este vorba despre un film sau serial, cei doi au realizat si au marturisit tuturor fanilor cat de dor le-a fost sa filmeze impreuna, dupa aproape cinci ani de cand au jucat impreuna pentru serialul "Un destin la rascruce". Pe platourile de filmare ale acestei productii s-au cunoscut si s-au indragostit nebuneste, iar in anul 2016 si-au unit destinele.

De curand, cei doi soti au fost contactati de un renumit brand italian de ochelari, care colaboreaza pentru prima oara in Turcia cu un cuplu celebru, insa totul a iesit asa cum si-au propus.


Filmarile au decurs intr-o atmosfera foarte placuta, Neslihan Atagul si Kadir Dogulu fiind pentru prima oara impreuna intr-o campanie publicitara.
(sursa: temizmagazin.com, viata cu aroma de cafea)

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.