Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, marii absenti de la nunta anului, in Turcia! Acestia nu vor ajunge la nunta prietenilor lor Burak Ozcivit si Fahriye Evcen! Sa fie oare gelozia cauza absentei?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 iun 2017, 16:03

Desi presa ii cataloga drept cei mai buni prieteni, se pare ca Neslihan Atagul si Kadir Dogulu nu au confirmat inca prezenta la marele eveniment al anului, din 29 iunie.

In urma cu un an, la nunta lui Kadir Dogulu cu Neslihan Atagul, Burak Ozcivit si Fahriye Evcen nu si-au onorat prietenii cu prezenta la nunta acestora, desi se numarau printre invitatii de seama.

Cu toate ca nu a reusit sa ajunga la nunta, Burak Ozcivit a tinut sa-si felicite prietenii si le-a transmis un mesaj pe cale virtuala: "Nu am putut fi prezent la nunta voastra, dar va doresc o viata plina de fericire!", semn ca si-ar fi dorit sa fie alaturi de buna sa prietena si colega Neslihan Atagul intr-un moment atat de important
insa nu a reusit.

(sursa: hurriyet.com.tr)

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.