Neslihan Atagul şi soțul ei, Kadir Dogulu, revin pe micile ecrane. Iată în ce producție vor putea fi urmăriți cei doi actori

Author: Madalina Maftei

Neslihan Atagul şi Kadir Dogulu

Sursa: Instagram Neslihan Atagul

Cel mai iubit cuplu din Turcia revine pe micile ecrane într-o producție de zile mari. Cei doi soți vor putea fi urmăriți într-un nou serial de excepție.

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu sunt un cuplu extrem de mediatizat în Turcia și nu numai. Cei doi sunt apreciați pentru performanțele lor actoricești, pentru serialele de excepție în care au jucat de-a lungul timpului, dar și pentru faptul că a o relație închegată, în ciuda zvonurilor apărute în presă.

Neslihan Atagul şi Kadir Dogulu, din nou împreună pe micile ecrane

Este bine cunoscut faptul că cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit și au rămas împreună.

Cei doi s-au căsătorit în 2016 și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, deși, în timp, în presă s-a scris despre faptul că actorul ar fi fost infidel, însă acesta a negat totul, ba chiar a luat întreaga situație în spirit de glumă.

Neslihan Atagul şi Kadir Dogulu revin pe micul ecran într-o producție de zile mari ”Gecenin Ucunda/La capătul nopții”, adaptare a romanului omonim scris de Peride Celal, care va fi difuzat la Star TV.

Protagonista acestui serial, cea care dă viața personajului Macide, este chiar îndrăgita actriță Neslihan Atagul.

Citeste si: Neslihan Atagul, aniversare cu peripeții! Iată ce vârstă a împlinit celebra actriță și cum a fost sărbătorită pe platourile de filmare! Ce surpriză i-a pregătit soțul ei, Kadir Dogulu, în complicitate cu ceilalți colegi!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Intriga acestui serial o are în centru pe Macide, o femeie care este nefericită din punct de vedere profesional, care caută să-i vindece pe alții dar, în calea pe care a pornit, cea a regăsirii sinelui, este încercată de dragoste și pătrunde într-o lume căreia nu i-a fost martoră niciodată. 

Neslihan Atagül dă viață personajului Macide, care este specialist în resurse umane, dar studiază și tehnici de vindecare.

Distribuția acestei producții aduce în fața telespectatorilor nume mari din lumea filmului turcesc: Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Bertan Asllani, Özge Özder, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Abdulkerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram, Cem Avnayim, Tugay Bahşi, Ufuk Tevge, Kuzey Kaya, Ubeyt Ünal, Oya Ünal.

Citeste si: Neslihan Atagul, mesaj de suflet din partea micuței Arven Beren, cea care i-a fost fiică în serialul Dragoste infinită, în urmă cu șapte ani! Iată ce i-a transmis fetița actriței sale preferate, cu ocazia zilei de naștere