Nevasta lui cantareste 190 de kilograme si are o burta cu diametrul de 2.4 metri, dar asta nu il deranjeaza! Vezi ce ii face acest barbat sotiei lui

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 12:05

Gayla Neufeld, in varsta de 52 de ani din Statele Unite, sufera de obezitate morbida si se mandreste cu acest lucru.

Femeia a avut inca din copilarie probleme cu greutatea, cantarind la varsta de 8 ani nu mai putin de 82 de kilograme. Daca initial ii era rusine de felul in care arata, a ajuns acum sa isi iubeasca corpul, desi are 190 de kilograme iar diametrul burtii ei depaseste 2 metri.

Ce este grav este faptul ca sotul ei, in varsta de 54 de ani, ii intretine stilul de viata nesanatos, ii spune ca arata bine si o indoapa cu mancare.



"Aceasta femeie este iubirea vietii mele! Primul lucru care m-a atras la ea este chipul, are cel mai frumos chip pe care l-am vazut vreodata! Urmeaza burta, care vine ca un bonus. O iubesc asa cum e", spune barbatul.

Acesta sustine activitatea sotiei, care activeaza intr-un grup online unde barbati cu fetisuri pentru femeile grase platesc pentru a-i vedea proportiile imense in fata camerei web.

"Barbati din intreaga lume mi-au spus ca sunt foarte atragatoare, ca sunt atrasi fizic de mine si ca am o burta perfecta.
Acest lucru mi-a dat incredere, e magulitor", a declarat Gayla.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”