Neversea 2024. Tot ce trebuie să știi despre artiști, program și regulamentul de acces în cele 4 zile de festival

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 03 iul 2024, 09:04

Neversea 2024

Sursa: Facebook Neversea

A venit cea mai frumoasă perioadă a anului, în care festivalurile muzicale din România își deschid porțile pentru românii și turiștii dornici de distracție.

Deși există festivaluri muzicale pe întregul parcurs al anului, vara este sezonul pe care îl așteaptă românii și turiștii, deoarece îmbină căldura și distracția. Oamenii își pot pune creativitatea în evidență, realizând cele mai fascinante ținute pentru câteva zile de distracție și muzică bună, iar la Neversea, românii și turiștii au oportunitatea de a face acest lucru. Iată care este regulamentul de acces, dar și ce artiști vor veni pe scenă.

Ce trebuie să știi despre regulile de acces la Neversea 2024

Neversea este unul dintre cele mai așteptate festivaluri din România, iar în doar o zi, acesta o să înceapă. Acesta reprezintă motivul de bucurie al multor persoane, ce au decis să profite de patru zile distractive, pline de muzică bună. Pentru a facilita accesul în cadrul festivalului de la malul Mării Negre, cei ce au achiziționat abonamente au fost încurajați să se înregistreze prin procesul de check-in, ce poate fi realizat online sau la locație, ultima variantă fiind 25 de euro, potrivit povestilemariinegre.ro

Este important ca acest pas să fie realizat pentru ca oamenii ce au achiziționat un abonament să poată primi brățara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid și a cărții de identitate. Festivalul Neversea îi va anima pe oameni timp de patru zile, în intervalul orar 4- 7 iulie, iar accesul se realizează în fiecare zi de la ora 16:00, de pe strada Lebedei, pe plaja Modern sau strada Mircea cel Bătrân, de lângă Hotel Continental. 

Persoanele ce au mai puțin de 18 ani trebuie să aibă alături de biletul de acces și actul de identitate și un document de acord parental, iar minorii sub 14 ani trebuie să se prezinte însoțiți de un părinte, atât la procesul de preluare al brățării, cât și la accesul în festival. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cei mai cunoscuți artiști de la Neversea 2024

Organizatorii festivalului Neversea au adus pe scenele prezente peste 100 de artiști din România și din străinătate, ce o să se asigure să realizeze o atmosferă de neuitat. Nversea se află la a șasea ediție, iar cu fiecare an, organizatorii încearcă să diversifice lista artiștilor, astfel încât să atragă o varietate cât mai mare de persoane.

Printre cele mai cunoscute nume ce o să fie prezente la malul Mării Negre se numără: Maluma, Nick Carter, G-Eazy, Bebe Rexha, Tinie Tempah, DJ Snake, Dimitri Vegas, Steve Aoki, Mahmut Orhan, Salvatore Ganacci sau Tujamo.

Cât costă biletele la Neversea

Festivalul începe la data de 4 iulie 2024, iar acum sunt puse în vânzare ultimele bilete disponibile în cadrul festivalului, iar prețurile pornesc de la 400 de lei.

Petrecăreții ce își doresc să meargă la Neversea pot plăti pentru prima zi de festival suma de 400 de lei, în timp ce scot din buzunare 515 lei pentru a doua zi de distracție. A treia zi de Nversea o să coste 515 lei, în timp ce pentru ziua a patra, oamenii trebuie să plătească 400 de lei. 

Citește și: A început cea de-a 74 ediția a festivalului de muzică de la Sanremo: Lista completă a concurenților 2024

În cazul în care aveți sun 25 de ani, abonamentul general pentru cele patru zile de festival este redus, ajungând la 574 de lei, în timp ce persoanele ce nu îndeplinesc această condiție trebuie să plătească 922 de lei. Locuitorii din Constanța primesc o ofertă specială, astfel pentru patru zile trebuie să plătească 458, dacă au sub 25 de ani sau 516 ani dacă nu îndeplinesc condiția.

Și bucureștenii au parte de o ofertă specială, astfel pentru accesul general pentru cele patru zile trebuie să plătească 574 de lei, în timp ce prețul pentru două astfel de abonamente este de 1.032 de lei.