Ovidiu Neveu, amenințări dure la adresa lui Iancu Sterp! Ce mesaj tranșant i-a transmis tiktoker-ul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 31 mar 2022, 10:57

Ovidiu Neveu, amenintare la adresa lui Iancu Sterp

Sursa: Instagram

Ovidiu Neveu, adversarul de temut al lui Iancu Sterp a povestit cateva detalii despre viata lui desi multi il cunosc de pe TikTok.

Ovidiu Neveu il va avea ca adversar pe Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culita. Cei doi se vor duela intr-o Gala de exceptie RFX pe 22 mai. Atat Iancu cat si Ovidiu au mai avut schimburi de replici taioase pe retelele de socializare, trimitandu-si de fiecare data amenintari. Insa, daca multi nu stiu cine este Ovidiu Neveu, iata ca luptatorul a vorbit putin si despre viata lui.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce face Beni acum dupa ce s-a întors la mama lui biologică! Iancu Sterp, dezvăluiri în premieră

Cine este Ovidiu Neveu, adversarul lui Iancu Sterp 

Tanarul s-a mutat in Elvetia pentru a castiga mai multi bani si pentru a duce o viata mai buna: "De trei ani sunt in Elvetia si 15 ani am fost in Italia.

" In Elvetia am plecat cu afaceri, familia mea a ramas in Italia. Nu prea imi place sa vorbesc despre viata mea, dar exista o femeie care ma sustine neconditionat la fel ca familia mea. Ea ma ajuta sa imi implinesc visul asta. Vreau sa il inving pe Iancu, sa ii rup oasele",  a dezvaluit luptatorul pentru canalul online wownews.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Numele de "Neveu" vine de la faptul ca i-a dat unui tip pe strada un pumn de l-a facut knockoout. Era in Italia si s-a batut cu niste albanezi. A circulat si un filmulet cu el pe TikTok si de acolo i se trage numele, a dezvaluit unul din fratii lui Ovidiu", Sergio, participant la Puterea Dragostei.

Citeste si: Iancu Sterp, bătaie ca niciodată cu TikToker-ul Ovidiu Neveu! Primele declarații exclusive ale fratelului lui Culiță Sterp

Iancu Sterp, amenintat de Ovidiu Neveu

Eu ma antrenez de o luna si jumatate de cand Iancu a acceptat provocarea: "Mi s-a parut ca l-a batut prea usor pe Ricardo. A stat doar 3 runde in picioare. Ma antrenez 10 ore pe zi. El spune ca nu se antreneaza, dar intreaba in stanga si in dreapta cat ma antrenez."

Sergio a declarat ca fratele lui a slabit pentru acest meci si crede ca nu il vede bine pe Iancu: "E nebun putin frate-miu.

Nu da inapoi cand e vorba de bataie."

 

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.