Nevoia te invata! Iata ce a reusit sa faca un cal, dupa ce si-a urmarit cu atentie stapanul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 17 oct 2020, 19:20

Am vazut noi multe la viata noastra, dar asa ceva parca le intrece pe toate. N-o fi calul din Rapunzel, dar si Brego e special.

Iar armasarul negru ca pana corbului, in varsta de trei ani, nu a luat lectii de dresaj si nici nu e schitat de mana vreunui artist. Totul e real!

Calul din imagine si-a uimit proprietarul cand, pe nepusa masa, s-a trezit cu el afara. Pai cum sa nu-ti inghete sangele in vene cand il stii ferecat cu doua zavoare? Tacticos, si fara sa-i pese ca e certat, Brego face doar ce vrea el si apuca zavorul de parca ar fi dat cu zahar.



Asadar, plictisit tare si dornic sa stea cat mai mult in libertate, calul a invatat rapid sa evadeze. Brego este un cal exceptional, nascut din parinti proveniti din rasa spaniola Andaluz. Iar la scoala de echitatie pe care o conduce Tiberiu Corches este cel mai rasfatat. Stie sa execute impecabil toate comenzile, dar nu va ganditi ca o face gratis. Calul accepta orice, atat timp cat este rasplatit cu morcovi si cuburi de zahar.


Un armasar din rasa Andaluz costa minimun 15 mii de euro. O ora de calarie costa intre 20 si 50 de lei.
##VIDEO81034##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: