Neymar a ajuns pe patul de spital! Ce intervenție va suferi starul de la PSG

Author: Laura Macovei
Actualizat: 23 ian 2024, 12:58

Neymar a ajuns pe patul de spital. La ce operație va fi supus fotbalistul

Sursa: Neymar Instagram

Neymar da Silva Santos Júnior, cunoscut drept Neymar Jr, este unul dintre cei mai mari fotbaliști brazilieni și unul dintre cei mai apreciați din țara sa, dar și din întreaga lume. Recent, acesta a postat o fotografie pe Instagram în care se observă că este la spital, iar fanii au rămas șocați.

Ultima sa fotografie postată la secțiunea insta-story a stârnit suspiciuni, întrucât acesta se observă că are o perfuzie și este la spital.

Neymar a ajuns pe patul de spital

Potrivit presei braziliene, campionul mondial va fi supus unei intervenții chirurgicale joi, în Brazilia, după ce în urmă cu două săptămâni și-a rupt ligamentele încrucișate la naționala Braziliei. 

Un sportiv desăvârșit, atacantul brazilian va reveni după recuperare pe teren, însă acest lucru ar putea dura până la 10 luni. 

Potrivit Globo, Neymar urmează să fie operat în Brazilia joi, după o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi a meniscului de la genunchiul stâng. Operaţia urmează să fie efectuată de Rodrigo Lasmar, medicul echipei naţionale a Braziliei.

Citește și: Neymar a devenit tată pentru a doua oară! Starul brazilian are fetiță. Iată ce nume va purta

Rodrigo Lasmar l-a mai operat pe Neymar în trecut, în 2018, când sportivul și-a rupt piciorul drept. 

Neymar a devenit tată pentru a doua oară

În vârstă de 31 de ani, Neymar Jr se mândrește cu o familie frumoasă, mai ales că a devenit tată pentru a doua oară. Acesta avea deja un băiat, iar acum Dumnezeu i-a adus în viața sa o fetiță. 

Nu este o noutate faptul că fotbalistul a înșelat-o pe soția sa exact când aceasta se pregătea să aducă pe lume o fetiță. În urma evenimentului, Neymar și-a cerut scuze public, iar cei doi par să fie din nou o familie fericită. 

Bru,

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fac acest lucru pentru voi doi și pentru familia voastră. Justific ceea ce este nejustificabil. Nu e nevoie. Dar am nevoie de tine în viețile noastre.

Am văzut cât de mult ai fost expusă, cât de mult ai suferit cu toate astea și cât de mult vrei să fii alături de mine. Și eu sunt alături de tine.

Am greșit față de voi toți.

Risc să spun că am greșit în fiecare zi, pe teren și în afara lui. Doar că îmi rezolv greșelile în viața personală, acasă, în intimitatea cu familia și prietenii...

Toate acestea au vizat una dintre cele mai speciale persoane din viața mea.

Femeia pe care am visat să o urmez alături de mine, mama copilului meu.

Au ajuns la familia ei, care astăzi este familia mea. I-a distrus intimitatea într-un moment atât de special, care este maternitatea.

Bru, mi-am cerut deja scuze pentru greșelile mele, pentru expunerea inutilă, dar mă simt obligat să vin public să reafirm asta. Dacă o chestiune privată a devenit publică, scuzele trebuie să fie publice.

Nu-mi pot imagina viața fără tine

Nu știu dacă o să meargă, dar AZI ești sigur că vreau să încerc. Scopul nostru va învinge, dragostea noastră pentru copilul nostru va învinge, dragostea noastră unul pentru celălalt ne va face mai puternici. ÎNTOTDEAUNA NOI. Te iubesc”, a postat atunci Neymar.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.