Neymar a devenit tată pentru a doua oară! Starul brazilian are fetiță. Iată ce nume va purta

Autor: Diana Tilă

Neymar si Bruna Biancardi au devenit părinți

Sursa: Instagram Neymar

Neymar a devenit tată de fată! Fotbalistul este în culmea fericirii.

Neymar a devenit din nou tată, după ce iubita sa, Bruna Biancardi, a adus-o pe lume pe fiica lor. Anunțul a fost făcut de proaspăta mămică pe Instagram, unde a dezvăluit și ce nume va purta micuța. 

Citește și: Neymar se va alătura echipei Al Hilal din Arabia Saudită! Cu cat a fost vandut de PSG?

Ce nume va purta fiica lui Neymar?

Neymar este unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști. Acum, starul brazilian trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui, atât pe plan profesional, cât și personal. Fotbalistul este în culmea fericirii, deoarece a devenit tată de fată. Bruna Biancardi a dezvăluit că micuța va purta numele Mavie.

„Mavie a sosit pentru a ne completa viața.

Bine ai venit, fiică! Eşti deja foarte iubită de noi… îţi mulțumim că ne-ai ales”,
a scris Bruna Biancardi pe Instagram. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Neymar și-a cerut scuze public, după ce și-a înșelat iubita însărcinată: „Mă simt obligat”. Cele trei condiții puse de aceasta care îi permit să fie infidel

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

În momentul în care au aflat că vor deveni părinți, Neymar și Bruna Biancardi au decis să anunțe că familia lor se va mări prin intermediul rețelelor sociale.

”Am visat despre tine. Am plănuit cu mare atenție venirea ta pe lume. Știm că ești aici pentru a completa dragostea noastră și pentru a ne face zilele mult mai fericite. Vei veni într-o familie frumoasă, o familie care te iubește deja.

Te așteptăm toți!”

Citește și: Toata planeta il cunoaste pe Neymar, insa stiai ca celebrul fotbalist are o sora care suceste mintile tuturor barbatilor? Milioane o urmaresc pe Instagram pentru pozele sexy pe care le posteaza

Neymar, tată la doar 19 ani

Neymar mai are un băieţel, Davi Lucca, născut în 2011, dintr-o relaţie anterioară. La acel moment Neymar avea 19 ani, iar partenera sa, Carol Dantas, avea 17 ani. 

„Când am aflat că voi fi tată la doar 19 ani, am început să plâng. Eram pierdut. Plângeam pentru că îmi era frică. Mama copilului meu a izbucnit și ea în lacrimi, pentru că nici ea nu era pregătită”,  a povestit Neymar.

„A fost un șoc pentru mine. Acum, chiar dacă nu mai suntem împreună, el și cu familia lui mereu m-au ajutat”,  a spus Carol Dantes.