Neyran nu acceptă să piardă. Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D

Autor: Diana Tilă
video Foto(6)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “Tablou de familie”.

Astăzi, de la ora 20:00, fanii serialului ”Tablou de familie” vor fi martori, prin intermediul difuzării noului episod al producției, la Kanal D, la noi evenimente emoționante, pline de suspans, ce se vor derula în viața frumoasei avocate Azra.

Citește și: Gökçe Bahadır, protagonista serialului "Tablou de familie", nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cu cine s-a căsătorit frumoasa actriță în 2022 și cum a strălucit în rochie de mireasă

Neyran nu acceptă să piardă 

Situația dramatică în care este implicată din nou, Melisa, din cauza comportamentului violent al soțului său, o determină pe Azra să acționeze cu toate resursele pentru a îl învinge pe acesta în procesul de divorț înaintat de către clienta sa.

În plan paralel, Neyran, avocata lui Koray, nu acceptă, sub nicio formă, să fie învinsă și pregătește, cu minuțiozitate, un plan teribil, menit să îi asigure victoria în fața instanței de judecată.

În mod neașteptat, Sergen va avea o implicare semnificativă în mediatizatul proces de divorț al soților Tercan, care îi va surprinde pe Yildirim și Azra.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

Colpan trăiește momente uluitoare, după ce firma sa de avocatură și a lui Erman au devenit partenere iar rezultatele profesionale ale avocaților Yildirim și Azra nu fac decât să sporească încrederea clienților care apeleaza la serviciile acestora.

Citește și: Yiğit Kirazcı, actorul din serialul “Tablou de familie”, despre dragostea pentru locurile natale ale mamei sale și provocările profesiei de actor! “Totul este frumos în Ören: marea, oamenii, nisipul, peștele, conversațiile“

Cum va reuși Sergen să ajute în procesul soților Tercan și, cine va fi martorul cheie în acest demers juridic de amploare, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.

 

 

 


În a doua parte a ediției de luni, 19 iulie, din „Casa iubirii”, Casian a făcut dezvăluiri uluitoare din viața lui personală. Acesta a mărturisit că are un copil și a explicat în ce relații a rămas cu fosta lui parteneră.