„Ni s-a spus clar că dacă avem stiliști zburăm”. Aza a ridicat suspiciuni în rândul juraților și a concurentelor! Bănuielile că ar primi ajutor stilistic au fost confirmate de semnătura unui celebru stilist

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 iul 2023, 23:15

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, concurentele și jurații au observat că Aza are, în ținuta de azi, câteva aspecte foarte similare cu modul în care formează ținute un celebru stilist din România.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, concurentele și jurații au luat-o în vizor pe Aza după ce, în ținuta de astăzi, s-a observat foarte clar mâna unui celebru stilist.

Aza a ridicat suspiciuni în rândul juraților și a concurentelor

În timpul defilării, Aza a reușit să cadă din cauza pantalonilor care făceau parte din ținuta ei. Alexandra a fost foarte atentă la cum este îmbrăcată și a pus direct tunurile pe concurentă.

„Îmi place ținuta, dar îmi e așa foarte cunoscută, nu știu unde am mai văzut-o”, a spus Alexandra.

Citește și: Iris și Jasmine au ajuns la cuțite la „Bravo, ai stil”: „ Eu în locul tău mi-aș măsura cuvintele”. De la ce au pornit discuțiile dintre cele două concurente

Aza s-a apărat imediat spunând că ținuta îi este familiară deoarece a mai purtat-o în videoclipul piesei pe care a lansat-o. 

„Urma să te întreb dacă te-ai îmbrăcat singură atunci”, a spus Alexandra.

„Nu, nu m-am îmbrăcat singură, am avut niște ajutor din partea echipei și doar am dat un telefon ca să pot lua această geacă”, a răspuns Alexandra.

Ilinca Vandici simte că se întânplă ceva astăzi, pentru că sunt ridicate prea multe suspiciuni la adresa Azei.

„Ceva îmi spune că am mai văzut ținuta asta undeva. N-am imaginea 100% în minte dar știu mâna”, a spus Alexandra.

„Mie când mi se aprinde becul, se aprinde. E ăla care luminează deasupra capului. Am dat un search pe profilul de Instagram al lui Alexandru Simedru și printre altele am văzut în niște piese (n.r.:

piese purtate de alte vedete)”, a declarat Alexandra, la testimoniale.

Citește și: Andreea, emoționată în fața juraților! „Acum simt că munca mea este apreciată!” Concurenta a mărturisit cum i s-a schimbat viața de când a intrat în competiția Bravo, ai stil

„Nu este Simedru, culmea. Trenciul acesta l-am luat de la o femeie. De la un designer”, a precizat Aza.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Styling-ul de la ultimul clip cine l-a realizat?”, a intervenit Iris.

„O prietenă căreia nu vreau să-i dau numele”, a declarat Aza, care a recunoscut și că prietena ei este stilistă. 

„Poate prietena ei, stilistă, a luat hainele de la Simedru, a făcut styling-ul ăsta cu hainele lui Simedru și a îmbrăcat-o pe Aza la videoclip”, a opinat Andreea, la testimoniale.

Aza, bănuită inclusiv de jurați că lucrează cu Alexandru Simedru

Alexandra susține că Aza a mințit în platou și că, de fapt, outfit-urile pe care le prezintă sunt realizate de celebrul stilist Alexandru Simedru, cel care i-a realizat ținuta și pentru videoclipul piesei ei.

„Ea a mințit în platou cu faptul că i-a făcut o prietenă outfit-urile pentru videoclip, sunt făcute tot de Simedru”, a spus Alexandra.

„Fiecare alege cum vrea să joace în această competiție. Știți cum e, hoțul neprins, negustor cinstit”, a declarat Iris.

Simțind că este prinsă la colț, Aza începe să cânte, după care aruncă o ironie ca răspuns la afirmația lui Iris.

„O să-l sun pe Simedru să-l iau ca stilist, poate îl și plătesc în plus”, a spus Aza.

„Ironia asta e și un pic impertinentă, pentru că ni s-a spus clar că dacă avem stiliști zburăm. Înțeleg ironia și gluma dar până într-un punct, măcar să fii un pic umilă”, răspunde Iris.

Pe fondul presiunii, Aza a aruncat o acuzație care l-a făcut pe Maurice Munteanu să intervină și să se enerveze. Concurenta susține că există alte fete în emisiune care sunt îmbrăcate de alte persoane, dar nu dă niciun nume când este întrebată de Ilinca Vandici despre cine vorbește. 

„Dacă vreți să spuneți ceva, spuneți. Dacă nu vreți, nu spuneți, dar chestia asta cu știu, și Ilinca te întreabă, poate nu e momentul, nu e cazul, pe mine personal mă scoate din minți!”, a spus Maurice.

Alexandra nu este singura care bănuiește că Aza este ajutată de Alexandru Simedru. Și Raluca Bădulescu, în special, dar și ceilalți jurați au ajuns la concluzia că, în ținuta Azei, există semnătura lui Simedru.

În final, Aza a reușit să obțină 2 pe linie de la toți jurații pentru ținuta din această seară.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?