”Nicăieri nu pot să merg cu ele!” Ce a pățit Andreea Mantea în urmă cu doar câteva momente. Prezentatoare Tv a intrat în pământ de rușine

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 16:02

”Nicăieri nu pot să merg cu ele!” Ce a pățit Andreea Mantea în urmă cu doar câteva momente. Prezentatoare Tv a intrat în pământ de rușine

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea a trecut printr-un moment rușinos. Ce a pățit vedeta în urmă cu puțin timp?

Andreea Mantea  a intrat în pământ de rușine, după ce a fost părtașă la un moment pe care nici nu a putut să și-l imagineze. Prezentatoarea Tv a fost părtașă la un furt în plină zi. Iată ce a pățit Andreea Mantea chiar în a doua zi de Rusalii.

Andreea Mantea: Nu-ți e rușine că te vede lumea

Andreea Mantea a făcut o vizită într-o zonă de țară împreună cu mama ei, o mătușă și David, însă ce a urmat a lăsat-o mască pe vedetă.

Prezentatoarea le-a pierdut pentru câteva secunde din ochi pe femeile din viața ei, moment în care mama și mătușa ei au dat buzna în curtea unui necunoscut pentru a lua plante medicinale. Andreea Mantea a surprins întreg momentul pe care mai apoi l-a urcat pe pagina de Instagram, la story.

Anicuța: Iau plante medicinale. 

Andreea Mantea: Uitați-va puțin, oameni buni.

Anicuța: Andreea, te rog, lasă-mă.

Andreea: Ce faci acolo?

Anicuța: Adun plante medicinale. Coada calului pentru ceai.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea: Anicuță, nu-ți e rușine că te vede lumea. E curtea omului.

Anicuța: Nu este nimic aici, este grădină de fân.

Andreea: Nicăieri nu pot să merg cu voi. Zici că sunteți căprițe!

Andreei Mantea nu i-a venit a crede când a văzut ce făcea mătușa ei, vedeta s-a rușinat și nu știa cum să plece mai repede.

”De ce băgați iarbă la mine în grădină, căprițelor. Ce e aia, mamă? Garofițe! Și tu ai coada calului...Nicăieri nu pot să merg cu ele, pe toate gardurile se urcă, pe toate gardurile...Dacă

ieșea omul ăla de aici?”, a mai spus Andreea Mantea, pe story.

Andreea Mantea se bucură de momentele petrecute în familie. Ieri, de Rusalii, vedeta a fost alături de mama ei, de mătușa și de David, alături de care a trăit momente amuzante, la care nici nu se gândea.

Citeste si: Alexandra izbucnește în lacrimi din cauza lui Radu! „Nu te cunosc suficient și a fost prea devreme și prea forțat” Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, luni, 13 iunie 2022, într-o nouă ediție de la ora 10:00 și 15:00!