Nici frica de Dumnezeu nu-i mai poate stapani pe unii! Zeci de cruci din marmura au fost distruse

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2020, 23:55

Localinicii si-au pus mainile in cap cand au vazut ca linistea mortilor lor a fost intinata.

Cel care i-a anuntat a fost chiar preotul satului care  s-a ingrozit cand a vazut crucile din marmura distruse si a chemat politia. Vinovatii înca nu au fost gasiti si nimeni nu îsi imagineaza cine a putut sa faca asa ceva si mai ales de ce. Cele patruzeci de cruci erau din marmura asa ca nu puteau fi vandute la centrele de fier vechi. Acum, oamenii sunt nevoiti sa le refaca iar unii nici nu-si mai pot permite deoarece costa foarte mult.

Localnicii sunt ingroziti de ceea ce  s-a intamplat. „E pentru noi o pata neagra pe imaginea localitatii, pentru ca la noi nu s-a intamplat asa ceva. Chiar daca avem oameni cu o situatie foarte precara, asa ceva nu s-a intamplat. Cred ca acesti oameni nu au frica de Dumnezeu, au facut aceste lucruri din teribilism, dintr-un pariu sau la bautura.”, spune chiar primarul Iedera, Vasile Breazu.

Politistii au  deschis o ancheta in acest caz iar Consiliul Local va incerca sa-i ajute pe cei nevoiasi ca  sa-si repare crucile.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.