"Nici la piata sa nu va duceti imbracate asa, e grotesc, sinistru" - Uite cine e artista care a scos-o din sarite pe Iulia Albu

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Fashion-editorul de la WOWbiz a comentat tinutele purtate de vedetele autohtone la evenimente publice. Oana Zavoranu a fost si ea pe canapea si si-a dat cu parerea.

Anca Turcasiu
Nu o discutam pe ea, ci daca o asemenea tinuta poate fi purtata la un eveniment monden. Nu poate, decat daca e accesorizata cum trebuie. Nu inteleg ce cauta chestia aia pe umar. Coafura nu se potriveste, nici bratarile nu se potrivesc. Bratarile alea sunt comuniste, neigienice! Coafura de secretara bine intretinuta, machiaj de tip masca. Asta e machiaj de TVR, e depasit, nu are ce cauta.
Cerceii sunt ieftini. Cu multa indulgenta, ii dau nota 2.
Lora
E bine ca a luat sandale si nu vreun pantof inchis. Ii vin bine rochiile de lungimea asta. Aplicatiile alea bolnavicioase de pe spate nu au ce cauta acolo, ii accentueaza foarte tare posteriorul. E coafata si machiata frumos. Rochia e sinistra. Primeste 2,3.
Corina
Asa se imbraca ea mereu de Sarbatori.
Imi place ca a purtat asta si nu altceva, Dumnezeu stie ce ar fi putut purta. Ii dau nota 9. (Oana Zavoranu i-a dat minus 100)
Anda Adam
Cred ca detine un record, are cele mai multe trofee BAU si note de minus infinit. Costumul sport nu ma deranjeaza. Bine ca nu are parul tapat. Nu are nici unghii lungi, nici machiaj exagerat.
De data asta si-a facut parul impletit, imi place. Cea mai buna aparitie a ei de pana acum. Ii dau trofeul WOW (E mamica extensiilor, are picioare de halterofil. I-as da trofeul BAU-BAU, sa nu te intalnesti cu ea, ca HAU. Ati vazut-o nemachiata?, a spus Oana Zavoranu)
Alina Eremia
Nici nu stiu de unde sa incep. Pantalonii aia sunt mai potriviti pentru un parc de distractii.
Pantofii sunt sinistri, dezgustatori, o copie dupa altceva. Parul este nevopsit la radacina. Tinuta n-are cap, n-are coada. Sa nu va duceti imbracate asa nici la piata. E grotesc, sinistru! Primeste trofeul BAU!

Iata care sunt vedetele care au intrat in vizorul Iuliei in aceasta saptamana:

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16780274/1/media-142925715079222800.jpgIulia a comentat daca o asemenea tinuta poate fi purtata la un eveniment monden: "Nu poate, decat daca e accesorizata cum trebuie.

Nu inteleg ce cauta chestia aia pe umar. Coafura nu se potriveste, nici bratarile nu se potrivesc. Bratarile alea sunt comuniste, neigienice! Coafura de secretara bine intretinuta, machiaj de tip masca. Asta e machiaj de TVR, e depasit, nu are ce cauta. Cerceii sunt ieftini. Cu multa indulgenta, ii dau nota 2."

Lora
Iulia a felicitat-o pentru ca   "ca a luat sandale si nu vreun pantof inchis.

Ii vin bine rochiile de lungimea asta. Aplicatiile alea bolnavicioase de pe spate nu au ce cauta acolo, ii accentueaza foarte tare posteriorul. E coafata si machiata frumos. Rochia e sinistra. Primeste 2,3."

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16780274/1/media-142925715133581100.jpg"Asa se imbraca ea mereu de Sarbatori. Imi place ca a purtat asta si nu altceva, Dumnezeu stie ce ar fi putut purta. Ii dau nota 9", a spus Iulia.

Anda Adam
"Cred ca detine un record, are cele mai multe trofee BAU si note de minus infinit. Costumul sport nu ma deranjeaza. Bine ca nu are parul tapat. Nu are nici unghii lungi, nici machiaj exagerat. De data asta si-a facut parul impletit, imi place. Cea mai buna aparitie a ei de pana acum. Ii dau trofeul WOW", a criticat-o iulia pe Anda.( E mamica extensiilor, are picioare de halterofil. I-as da trofeul BAU-BAU, sa nu te intalnesti cu ea, ca HAU. Ati vazut-o nemachiata?, a spus Oana Zavoranu)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16780274/1/media-142925715181263100.jpg"Nici nu stiu de unde sa incep. Pantalonii aia sunt mai potriviti pentru un parc de distractii. Pantofii sunt sinistri, dezgustatori, o copie dupa altceva. Parul este nevopsit la radacina. Tinuta n-are cap, n-are coada. Sa nu va duceti imbracate asa nici la piata. E grotesc, sinistru! Primeste trofeul BAU!", a spus Iulia.

(sursa: WOWbiz)

##VIDEO136391##