Nici n-au inceput bine filmarile si Erkan Pettekaya si Sukran Ovali se cearta pe platouri? Uite ce spune producatorul serialului "Furtuna pe Bosfor"

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 23:35

Comunicatul transmis de producatorul serialului este pentru a infirma stirile aparute in presa cum ca intre actorul principal Erkan Petekkaya si actrita Şükran Ovalı exista neintelegeri.

Conform comunicatului, actrita Şükran Ovalı care interpreteaza rolui lui Ayse, va parasi serialul la sfarsitul sezonului, serialul urmand sa fie continuat cu inca un sezon.


„Dorim sa va comunicam ca stirile unor organe de presa, potrivit carora, s-ar fi ivit anumite neintelegeri intre Erkan Petekkaya, actorul din rolul principal al serialului „Paramparça/Furtuna pe Bosfor„ si Şükran Ovalı, partenera sa de rol, nu reflecta in niciun fel realitatea.


Personajul „Ayse„ jucat de Şükran Ovalı, cea cu care ne face o mare placere sa colaboram si care a adus un mare aport serialului, avanseaza, asa cum am planificat, conform acordului dintre parti. in serialele care se difuzeaza multe sezoane, atat in tara cat si in strainatate, pentru a asigura continuitatea povestii, cu anumiti actori sunt incheiate contracte doar pentru un sezon.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul


Va rugam sa nu dati crezare celor care incearca sa puna aceasta situate, planificata cu
mult timp in urma, pe seama altor motive.

Supunandu-va atentiei aceasta scurta si importanta informatie, va comunicam ca serialul „Paramparça/Furtuna pe Bosfor„, pe care il urmariti, de doua sezoane, cu multa iubire, se va difuza si sezonul urmator cu noi surprize."

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.