Nici nu a venit bine caldura si deja s-au mutat in rulota! Vor sta la munte pana la sfarsitul lui septembrie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 09 nov 2020, 08:00

Tare ii mai place romanului aerul tare si curat al muntilor!

Iar daca mai face si o economie la intretinere, ca, deh, vremurile sunt de criza, si are si o rulota, da fuga pe Valea Cerbului! Ei dar ca anul acesta, parca n-a mai fost. Nici n-a dat firul ierbii si nici nu s-a topit zapada, ca au si aparut "rezidentii" muntelui.

 

Celebrul cartier de rulote de pe Valea Cerbului din apropierea statiunii Busteni prinde contur cu fiecare zi ce trece.

Mai devreme decit in alti ani s-au amenajat corturile, s-au asezat corturile, s-au organizat dusurile.

 

Nici nu mai simti racoarea aspra ce vine de pe culmi. Te incalzesti doar la gandul economiilor pe care le vei face stand aici tocmai pana in septembrie.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Cei mai multi dintre

"rolotisti", cum isi spun oamenii care isi petrec lunile calduroase la munte, sunt pensionari. Si sunt ajutati sa-si amplaseze resedinta de vara chiar de localnici. 

 

Deocamdata in zona abia au ajuns 10 rulote. Dar pe masura ce vremea se va incalzi, intreaga Vale se va umple. In mod normal camparea in zona costa 10 lei pe zi, insa pentru cei care raman cel putin o luna, preturile sunt reduse cu pana la 70%.

 

In zilele urmatoare adminsitratia locala va pune la dispozitia turistilor cosuri de gunoi, mese si bancute dar si nelipsitele gratare.

 

Taguri: