NICI nu iti imaginezi ce ii face aceasta femeie iubitului ori de cate ori iese din casa!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 16 nov 2020, 07:00

O femeie in varsta de 42 de ani este atat de paranoica incat, atunci cand iubitul ei iese din casa il pune sa isi faca testul cu detectorul de minciuni pentru a afla daca a inselat-o.

Debbi Wood in varsta de 42 de ani a fost diagnosticata cu gelozie inchipuita. Ea este atat de pranoica incat ii verifica iubitului de cateva ori pe zi telefonul, mail-ul si contul bancar pentru a gasi o dovada de infidelitate. Cei doi s-au cunoscut printr-un prieten.

Ea ii interzice sa se uite si la televizor la femei sau in reviste. Medicii au descoperit ca Debbi sufera de sindromul Othello, o boala psihica care ii face pe bolnavi sa creada ca partenerii lor le sunt infideli, fara a avea vreo dovada.

Acum sunt fericita ca stiu ce e in neregula cu mine, dar mai am un drum lung de parcurs.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Chiar si cand iubitul meu se duce sa cumpere lapte de la colt si sta 15 minute il pun sa faca testul imediat cand vine acasa.

Femeia a locuit in SUA, insa de trei ani s-a intors in tara natala, Marea Britanie din cauza ca s-a despartit de iubitul ei de acolo.

 

Taguri: