Nici nu v-ati asteptat sa gasiti asa ceva Intr-un hotel de cinci stele! Pana si inspectorii OPC au ramas cu gura cascata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:54

Cand au pus piciorul în bucatarie! Va spunem doar atât: are picioare multe si nu vi l-ati dori în apropierea dumneavoastra!

Nu sunt imagini din vreun restaurant de mana a doua! Au fost surprinse chiar in bucataria unui hotel de cinci stele din Poiana Brasov! Un gandac se plimba nestingherit pe langa o farfurie cu pui,  sunca si salata de vinete. Un „aperitiv” care iti taie orice pofta de mancare! Din pacate pentru angajatii acestui local, insecta si-a ales cel mai nepotrivit moment pentru promenada: chiar in timpul unui control al inspectorilor de la OPC!

In timp ce domnii veniti in control filmeaza de zor insecta, angajatii hotelului se disculpa pentru „ingredientul crocant”! Inspectorii au
descins in mai multe hoteluri, dar nu s-au gandit ca vor da de asa orori taman unde este luxul mai mare! Cat despre aspectul resturantului, cei veniti in control spun ca numai de cinci stele nu e: „ Faptul ca in bucatarie, conditiile nu sunt in regula, denota prezenta gandacilor, igrasie, pereti pe care curge apa si poate ajunge in mancare…” Controlul-fulger facut de OPC a lovit puternic in blazonul hotelului de lux.
Cel care il conduce nu vorbeste despre o posibila inscenare, ci despre... o greseala:„Ceea ce s-a constatat astazi, probabil sunt niste erori aparute, probabil, in urma cu o zi doua sau trei, pentru ca altfel nu-mi explic aceasta situatie!”. Hotelul este unul dintre cele mai respectate din Poiana Brasov. Turistii cu dare de mana il ocupa integral in fiecare sezon. Ramane de vazut daca in urma acestui control, va ramane tot cu cinci stele.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.