Nici rugaciunile nu il ajuta! Gigi Becali a primit o noua LOVITURA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:47

Becali plange de durere in inchisoare! Nici rugaciunile, nici recompensa oferita motilor din Apuseni, nici macar problemele de sanatate nu-l scapa pe Gigi Becali de inchisoare.

La termenul de ieri, justitia i-a mai dat o lovitura. Si asta in ciuda cuvintelor emotionante adresate judecatoarei. Avocattul lui ii deplange situatia: "Plange, este distrus... Am luat legatura cu dansul, este pur si simplu distrus, plange pentru ca nicio institutie a statului nu se implica".

Ghinioanele se tin lant de Gigi Becali. La noul termen legat de eliberarea sa din cauze medicale, latifundiarul a primit o noua lovitura.

Avocatul lui Becali nu intelege nici el de ce a fost nevoie de inca o amanare, timp in care, clientul lui zace pe patul celulei, in chinuri groaznice.

In fata judecatorului, Gigi Becali si-a sustinut motivarea spunand ca cei care l-au examinat nu aveau cunostintele medicale pentru a intelege prin ce dureri trece, inca din luna octombrie.

Degeaba a incercat Gigi Becali sa sensibilizeze instanta. Doamna judecator nu s-a lasat deloc induplecata.
Ba chiar i-a mai cerut o expertiza medico-legala, care sa ateste ca patronul Stelei are, intr-adevar, nevoie urgenta de operatie. Rapus de dureri, si  mai ales, vazand ca este din nou amanat, Gigi a rabufnit.

Singura speranta a latifundiarului a ramas in Cel de sus. Acum, tot ce-i mai ramane de facut este sa duca la bun sfarsit analiza ceruta de instanta, si sa o depuna la dosar, urmand ca pe 19 februarie sa se prezinte din nou la Tribunalul din Constanta, ca sa afle decizia judecatorilor.

##VIDEO100656##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta