„Niciodată nu am avut”. Lorena a dat cărțile pe față în ceea ce privește relația cu Laurențiu. Ce a apărut pe contul de Instagram al fostei concurente

Autor: Diana Bostan

Ce se întâmplă între Lorena și Laurențiu de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram- Lorena Rumbecu/ Laur Suciu

Lorena de la ”Casa iubirii” a fost asaltată cu întrebări de la urmăritori. Cum au ajuns aceștia la concluzia că Lorena și Laurențiu nu mai formează un cuplu.

Lorena a ales să fie sinceră și le-a mărturisit fanilor săi ce se întâmplă între ea și Laurențiu, după ce mai multe zvonuri ale unei posibile separări au apărut în mediul online.

Un fost concurent a dezvăluit faptul că Lorena și Laurențiu s-au despărțit

Fanii cuplului Lorena- Laurențiu de la ”Casa iubirii” au fost curioși să afle dacă speculațiile cu privire la presupusa despărțire de Laurențiu sunt adevărate.

În fața asaltului de întrebări și curiozități din partea susținătorilor lor, Lorena a decis să ofere o explicație pentru a lămuri situația.

Recent, Robert, unul dintre foștii colegi de competiție ai cuplului, a alimentat zvonurile prin despărțirea, spunând că Laurențiu și Lorena ar fi pus capăt relației. Această veste a șocat fanii, iar curiozitatea acestora a crescut, făcându-i pe cei doi să fie asaltați de întrebări frecvente cu privire la starea actuală a relației lor.

Citește și: Cum arată Lorena de la casa iubirii nemachiată și fără filtre: „Uitați cum arată tenul meu. Cât de glow este și hidratat...”

În urma acestor zvonuri, urmăritorii au observat faptul că Lorena ar fi șters fotografiile cu Laurențiu. Această observație a stârnit discuții aprinse în secțiunea de comentarii, iar Lorena a decis să pună capăt speculațiilor. Fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” a clarificat situația, punând punct zvonurilor și oferindu-le fanilor o perspectivă clară asupra evoluției relației sale cu Laurențiu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ce spune Lorena despre o posibilă despărțire de Laurențiu

Lorena a intervenit în discuție și a adus lămuriri cu privire la absența fotografiilor cu Laurențiu de pe pagina ei de Instagram.

Ea a explicat că nu a șters nicio fotografie cu fostul partener pentru simplul motiv că nu au avut postări împreună în mediul online.

Cu privire la zvonurile legate de despărțirea lor, tânăra nu a oferit un răspuns concret, menținând misterul în jurul situației lor amoroase. Însă, unii dintre susținătorii lor speculează că, în ciuda zvonurilor, Lorena și Laurențiu ar fi încă împreună, aducând o notă de optimism în rândul fanilor care îi susțin pe cei doi.

Citește și: Cum arată Lorena de la casa iubirii nemachiată și fără filtre: „Uitați cum arată tenul meu. Cât de glow este și hidratat...”

”Niciodată nu am avut poze împreună.Mi se pare că uneori veniți cu idei din capul vostru și vă treziți să le scrieți. Eu nu am șters nimic cu el, nici nu am avut.

Așa că vă rog frumos, realitatea pe primul loc, nu imaginația”,  a fost răspunsul dat de Lorena.