„Niciodată nu mă mai combinam cu tine”. Gestul făcut de Culiță Sterp după ce iubita lui i-a cerut să-i aducă geanta: „Te-am pus pe story”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 11 oct 2023, 13:40

Culiță Sterp, fericit alături de iubita lui

Sursa: Instagram

Culiță Sterp și logodnica lui sunt împreună de trei ani, iar de atunci aceștia au parte de o frumoasă relație.

Atunci când programul lor nu este aglomerat, Culiță Sterp și iubita lui nu ezită să petreacă timp de calitate împreună.

Cum își petrec timpul Culiță Sterp și partenera lui

Recent, cei doi îndrăgostiți s-au dus, împreună, la inaugurarea unei săli de fitness, pentru a mai petrece momente în doi și a lua o mică pauză de la responsabilitățile de părinți.

Cântărețul și partenera lui de viață au un băiețel de 2 ani, pe nume Milan, iar cei trei formează o familie împlinită și fericită.

La evenimentul la care a participat, cuplul a trecut printr-o situație amuzantă. Odată ajunși la deschiderea sălii, iubita artistului a coborât din mașină înaintea acestuia, uitându-și poșeta în portbagaj.

După ce a sesizat că accesoriul îi lipsește, femeia l-a rugat pe Culiță să-i aducă geanta, însă acesta a avut rețineri.

Manelistul a stat puțin pe gânduri, întrucât îi era rușine să fie văzut de către oameni cu accesoriul feminin în mână. În cele din urmă, acesta a decis că e mai bine s-o cheme pe logodnica lui la mașină pentru a-și lua singură geanta.

Citește și: Culiță Sterp, dedicație muzicală pentru “fosta lui iubire”. Fanii au reacționat imediat: “Carmen de la Sălciua”

Ce i-a spus Culiță Sterp iubitei lui

Întreg momentul a fost filmat de către Culiță Sterp, care a urcat pe InstaStory întâmplarea comică:

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Îmi zice: «îmi iei și mie geanta din portbagaj să mi-o aduci?»

Îi zic: «n-am cum să vin cu geanta în mână, nu știu, ca băiat așa mi-e un pic aiurea, hai tu după ea»”.

După acest dialog, iubita lui a fost nevoită să vină la mașină, unde Culiță a așteptat-o spunându-i:  „Te-am pus pe story, am povestit că m-ai pus să-ți iau geanta”. 

Partenera cântărețului a vrut să continue într-o notă umoristică, spunând că iubitul ei chiar poartă poșetă și nu înțelege de ce îi este rușine să mărturisească acest lucru:  „De ce nu recunoști că tu oricum umbli cu geantă de femei?”.

Culiță nu i-a intrat în joc femeii iubite și a încercat să nege spusele ei: „ M-ai văzut ca bombardierii cu gențile alea?”.

În cele din urmă, logodnica lui a lăsat gluma la o parte și i-a dezvăluit artistului că n-ar mai fi fost într-o relație cu el dacă, într-adevăr, ar fi purtat poșetă.

„Dacă erai de ăla niciodată nu mă mai combinam cu tine.”, 

a spus iubita lui Culiță, spre finalul videoclipului postat pe Instagram.

Citește și: Culiță Sterp, declarație de dragoste deosebită pentru iubita lui: „Ai schimbat prefixul, dar pentru mine ești la fel de tânără”