„Niciun motiv clasic nu a dus la această separare” Ce a declarat Cătălin Bordea după ce a semnat actele de divorț

Author: Diana Ghita
Actualizat: 14 iul 2023, 14:55

Bordea vorbește pentru prima dată despre divorț

Sursa: wowbiz.ro

Zvonurile precum că Livia și Cătălin Bordea au ajuns în prag de divorț s-au confirmat. Primele informații despre despărțire au fost expuse în mediul online chiar de către comediant.

Joi, 13 iulie, Cătălin a adus în prim-plan, pe pagina lui de Instagram, aspecte referitoare la divorțul de soția sa, Livia.

Citește și: „Nu mai este fericită într-o relație”. Ce s-a observat la Deea Maxer, după ce a fost criticată că a plecat în vacanță cu iubitul ei, fără copii

Cătălin Bordea: „Oamenii se mai și despart"  

Chiar dacă cei doi parteneri nu au făcut publice, până acum, detalii despre căsnicia lor, Cătălin a decis, într-un final să vorbească pe social media despre separarea lor. Însă bărbatul nu oferă prea multe detalii din spatele acestei separări, ci susține doar că la baza divorțului lor nu a stat un motiv „clasic”.

„Oamenii se mai și despart.

Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele.
Mulțumesc.” ,  a transmis Cătălin Bordea pe pagina personală de Instagram.

Citește și: „Când te obișnuiești cu binele, ai impresia că ți se și cuvine” Adelina Pestrițu transmite un mesaj neașteptat legat partenerul ei

Cu ceva timp în urmă, comediantul avea numai cuvinte de laudă la adresa Liviei

După mai bine de 10 ani, povestea de dragoste dintre Cătălin și Livia a luat sfârșit. Însă, de fiecare dată când a fost întrbat, public, de soția lui, el nu a ezitat să-și arate aprecierea și respectul față de ea, prin cuvinte de laudă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Într-un interviu anterior, comediantul a fost întrbat despre cum s-a îndrăgostit de Livia, iar el a vorbit sincer și deschis asupra acestui subiect.

Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva.

E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, susținea Bordea, în trecut.

Citește și: Există șanse de împăcare între Alex Bobicioiu și Simina Loica? Sportivul a rupt tăcerea după despărțire: „Nu știu, cred că va fi probabil”

Părerea lui Nelu Cortea despre Livia

Nelu Cortea și Cătălin Bordea sunt prieteni de mulți ani și au o relație strânsă atât în viața reală, cât și în industria comediei.

Ba chiar Cătălin Bordea este nașul unuia dintre copiii lui Nelu Cortea. Cei doi sunt adesea parteneri de turnee de stand-up și împărtășesc multe momente amuzante la televizor.

În timpul turneelor de stand-up în țară, Livia, soția lui Cătălin Bordea, îi însoțise adesea pe cei doi. Nelu Cortea împărtășește experiențele lor pe vlogul său, iar soția lui Cătălin apărea, și ea, în filmările lui Cortea. Cu toate acestea, conform Ciao.ro, Nelu Cortea o asocia adesea, în glumă, pe Livia cu un "diavol", punându-i coarne și flăcări în ochi atunci când edita imaginile.

Însă, cu toate acestea, Nelu Cortea a menționat în mod repetat că nu o suportă pe Livia. Cortea o acuză că l-ar "ține în frâu" pe Cătălin, spre deosebire de soția lui care ,,e la locul ei, îi oferă libertate și nu se bagă în treaba lui”, scrie Ciao.ro.

Citește și: „Nu mai spuneți că îl chinui!”. Ileana Sterp a primit noi acuze, după ce le-a arătat internauților cum are grijă de fiul ei

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?