Niciun ospat nu este reusit fara un pahar de vin. Iata cum alegi vinul, ca sa nu strici gustul bucatelor din farfurie

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 22 sep 2020, 23:00

Cand alegeti licoarea magica trebuie sa tineti cont de cateva reguli.

Rosu sau alb, dulce sau sec, cu arome puternice sau discrete, vinul este nelipsit de pe masa de Revelion. Licoarea poate completa gustul unui preparat sau, din contra, il poate acoperi daca nu este ales corect. Daca alegeti vinurile rosii pentru peste, atunci sunt recomandate cele slabe. Pentru carnea alba, de pui sau de curcan, optati pentru un vin rosu fara arome sau un vin din soiul feteasca regala.

Branzeturile merg mana in mana cu vinurile dulci, albe.

Urmareste mai multe sfaturi, de la un profesionist in domeniu, in materialul video urmator:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: