Niciun părinte nu și-ar dori să treacă prin așa ceva! Un tată și-a văzut fiica murind sub ochii lui, după ce autoturismul în care se afla împreună cu cei trei copiii a fost puternic ciocnită

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 apr 2023, 06:40

Niciun părinte nu și-ar dori să treacă prin așa ceva! Un tată și-a văzut fiica murind sub ochii lui, după ce autoturismul în care se afla împreună cu cei trei copiii a fost puternic ciocnită

Sursa: Observator News

Un bărbat din Canada, care era în mașină împreună cu soția și cei trei copiii ai lor, a făcut un accident cumplit, care s-a soldat cu moartea unuia dintre copii.

Cei doi părinţi și cei trei copii ai lor, din Canada, și-au petrecut împreună ziua în Saguenay. Alexandre Pérusse staționase cu mașina pe Route 169, în Métabetchouan-Lac-à-la-Croix din Lac-Saint-Jean, Canada, și așteptase să schimbe direcția la stânga, în momentul în care a fost ciocnit de o altă mașină.

Un tată și-a văzut copilul murind sub ochii lui

„Deodată, s-a auzit un zgomot mare de explozie. M-am uitat la fiica mea pe scaunul pasagerului, era bine. Băiatul meu de pe scaunul din spate era ok. Apoi, m-am uitat la frumosul meu înger Larissa și am știut imediat că ea va pleca. Am ieșit din mașină tulburat, am țipat”, a declarat tatăl.

Citeste si: Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul accidentului din Ialomița, în care 5 persoane au murit și alte 4 rănite

Medicii care s-au deplasat la locul accidentului au făcut toate manevrele necesare și toate eforturile pentru a o resuscita pe fetița de 10 ani, dar a fost în zadar, pentru că a decedat din cauza rănilor suferite înainte de a ajunge la spital. Tatăl fetei spune că nu și-ar dori ca alte familii să experimenteze ce simte el acum, mai ales din cauza pericolelor care pândesc intersecția dintre Route 169 și 2e Rang Ouest.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tatăl îndoliat i-a solicitat public deputatului ales în regiune, Eric Girard, să monteze semafoare în zonă, să fie impusă limită de viteza sau să existe un sens giratoriu.

„Este un accident, se întâmplă. Dacă șoferul mă aude, te iert. Dar vreau ca deputatul să-mi spună care este planul pe care îl vom avea și termenele limită pentru a ne asigura că nu se va mai întâmpla”, a declarat Alexandre Pérusse, în timp ce plângea, TVA Nouvelles.

Citeste si: Accident teribil în Dâmbovița în cursul nopții de ieri! Sunt 12 victime după ce un microbuz s-a ciocnit cu o mașină pe contrasens

„Dacă vom pune vreodată un sens giratoriu, mi-ar plăcea foarte mult să existe o placă mică cu numele fiicei mele, astfel încât oamenii să-și amintească că ea și-a dat viața pentru o schimbare”, a mai precizat Alexandre Perusse.

De asemenea, s-a lansat şi o petiție, iar cetățenii se mobilizează pentru a face o schimbare în această intersecție, în care au loc des accidente.