Niciunde in lume nu se mananca mai bine decat la mama acasa! Gustul copilariei nu se uita niciodata! Iata cele mai bune mancaruri din Muscelul buzoian

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2020, 12:45

Oricate mancaruri sofisticate ai gusta, tot nu poti sa uiti mancarea simpla si buna care te-a facut om mare.

Aceasta este parerea unui bucatar deprins cu cele mai noi tendinte culinare, care nu a uitat niciodata de unde a plecat si s-a intors ori de cate ori a simtit nevoia la origini, pentru a simti din nou gustul copilariei.

Cand te ajunge dorul de ceea ce mancai in copilarie, cea mai la indemana alinare este sa te intorci acasa si sa gusti din mancarea traditionala pe care doar mama o gatea cu dibacie si dragoste.

Desi este bucatar la oras, Adrian Tudora revine in satul natal, Muscel, din judetul Buzau pentru a-si reincarca bateriile si pentru a degusta din preparatele traditionale, pe care le gateste alaturi de mama sa, o gospodina desavarasita.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De aceasta data, bucatarul a pregatit un pasat muntenesc, din lapte dulce de vaca, malai si zahar, iar ca fel principal a gatit o pasare sanatoasa de tara cu prune uscate si verdeturi.