Nico, suferă de o boală ereditară: ”Și eu și surorile mele avem aceeași chestie” Artista trece prin momente cumplite

Author: Ana Dinu
Actualizat: 31 iul 2022, 18:00
Nico, suferă de o boală ereditară
Sursa: Instagram

Nico trece prin momente cumplite. Artista a dezvăluit totul despre afecțiunea cu care se confruntă. Este o boală foarte rară!

Nico este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, cu o carieră longevivă în industria muzicală, care de-a lungul carierei sale și-a surprins publicul cu stare de bine pe care o emană și cu zâmbetul ei molipsitor. Puțini sunt cei care știu că frumoasa cântăreață se confruntă cu o boală extrem de rară care a pus-o la pământ.

Nico, suferă de o boală ereditară gravă

Se pare că Nico suferă de o boală ereditară care îi dă mari bătai de cap. Artista a dezvăluit că trebuie să meargă regulat la medic pentru a ține boala sub control, căci aceasta ar putea suferi oricând complicații, astfel viața ei ar putea fi pusă în pericol. Atât cântăreața, cât și surorile ei au fost toate diagnosticate cu insuficiență venoasă, însă cel mai frică le este de tromboză.

”Am fost să-mi verific picioarele, pentru că eu în fiecare an îmi fac control. Mi-e frică de tromboză, de alte chestii care pot apărea. E insuficiență venoasă. La mine e o chestie ereditară. Și eu și surorile mele avem aceeași chestie”, a declarat Nico, la un post de televiziune. 

Citeste si: Nico scapa de inhibitii! E sexy, provocatoare si ne arata un pic mai mult decat ne-a obisnuit

Artista a dezvăluit cum se manifestă boala

Nico spune că boala de care suferă nu este dureroasă, însă este deranjantă din punct de vedere estetic. Aceasta a precizat că afecțiunea este asemănătoare cu varicele, nu are cum să ascundă această afecțiune, însă merge regulat la medic pentru a ține boala sub control. Vedeta nu se teme de afecțiunea cu care se confruntă, ci încearcă controleze lucrurile pentru a nu se accentua.

”Circulația periferică este un pic ”stricată”. Dureri nu am deloc, dar este inestetic. Sunt vasele superficiale ieșite un pic, se văd. Nu am varice, am decât vasele astea roșii care ies la suprafață. Nu am ce să fac pentru că e moștenită. Trebuie controlată”, a mai povestit Nico.

Citeste si: Nico, mama perfecta pentru multi dintre tineri! Iubeste muzica, dansul si cluburile! Vezi cum s-a distrat cantareata la ultima petrecere mondena – VIDEO

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii