Nico, surprinsa de cei mai buni prieteni si colegi de scena, de ziua sa de nastere! Vedeta a primit un cadou surpriza de la fiica sa! Iata cum a reactionat

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2020, 18:50

Artista a fost inconjurata de trei dintre cei mai buni prieteni.

Vedeta a marturisit ca in ciuda faptului ca a implinit 47 de ani, se simte inca tanara si adora sa stea in preajma oamenilor tineri, de la care sa se incarce cu multa energie, de aceea a preferat sa colaboreze si cu cei de la BUG Mafia in trecut si alaturi de care a cunoscut un mare succes.

Pe de alta parte, vedeta a marturisit ca are o prietena de nadejde in persoana fiicei sale, Alexandra, pe care o iubeste enorm si de care este foarte mandra.

Artista a primit un cadou de la fiica sa, care nu a putu fi prezenta in emisiune si a tinut neaparat sa ii trimita mamei sale un dar de suflet.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa surprizele pentru Nico nu s-au oprit aici si au continuat sa apara pe

neasteptate. Aceasta a fost surprinsa de cei mai buni prieteni si colegi de scena, Luminita Anghel, Marcel Pavel si Monica Anghel, care si-au facut aparitia pe rand in platou, cu multe cadouri si flori. Iata cum a reactionat Nico la vederea acestora:

 

Taguri: