Nicolae Guta, de urgenta acasa la Beyonce de Romania! A INLEMNIT cand a vazut cum mama fetitei sale a fost mutilata pe viata

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:03

In urma ultimei interventii pe care si-a facut-o la sani, Beyonce de Romania a ajuns complet mutilata. Cand a aflat prin ce trece mama copilului sau, Nicolae Guta a mers de urgenta la ea acasa.

"Am venit la ea dupa ce am vazut imaginile. Este mama copilului meu. Mi-e frica sa nu pateasca si fata mea ceva. Imi pasa de Madalina, e mama copilului meu. Daca e ea bine, e si fetita mea. Oricand poate sa se complice starea ei si sa aiba alte probleme", a declarat Nicolae Guta pentru WOWbiz.

"Nu ma indoiesc. Fata este foarte OK. De cate ori am venit am gasit-o bine.
Problema e cu stafilococ, streptococ, Doamne fereste sa nu contacteze un virus din asta si fata. Acum ai acolo gaura? Ce ai acolo?

"Nu am crezut ca este atat de grav. Nu ma asteptam la chestia asta. Imi pare rau, din inima iti spun. Nu este un om cu suflet rau. Mi-a dovedit acest lucru. Are grija de aia mica, se comporta ca o mama.

Sunt foarte multumit de cum a crescut-o pe fata mea, cum e educata.

Doamne fereste de ce are acolo, zici ca a fost taiata cu cutitul. Doamne Dumnezeule, daca am vazut asa ceva", a mai declarat Nicolae Guta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

In prese sa zvoneste de o posibila impacare dintre Nicolae Guta si Narcisa, intrebat cum comenteaza, Nicolae Guta a spus ca prefera sa nu vorbeasca.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
















 

Taguri: