Nicolae Guta, inselat din nou de Cristina! Femeia i-a sarit la gat si l-a zgariat! Manelistul si-a iesit din minti, in direct: "Lasa-le dracu' sa le ia! E proasta!"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 sep 2020, 09:20

Nicolae Guta s-a impacat cu Cristina pentru o singura seara. Se pare ca mesajele si conversatiile Cristinei si faptul ca nu a recunoscut ca a avut de-a face cu alti barbati l-a scos din sarite pe manelist.

"Ne-am impacat pentru o seara. Asta este ce sa faci? Fie are cu punctul lui de vedere. Asa cum vrea ea nu pot eu, asa cum pot eu nu vrea ea.

Sunt multe greseli si de-o parte si de alta. Am considerat ca daca mergem inainte s-ar putea sa fie chiar un dezastru. Daca mai continuam nu era bine pentru niciunul dintre noi pentru ca sunt foarte multe controverse in jurul ei si nu le pot trece cu vederea. Nu ma mai mira si nu ma mai da pe spate nimic. orice este posibil


Nicolae Guta si-a iesit din fire cand Madalin Ionescu a vrut sa-i citeasca niste discutii dintre un baiat din Craiova si Beyonce de Romania in care barbatul ii povestea cum il
insela Cristina pe Guta.

"Nu mai citit. Sa mor daca nu plec. Nu mai citi. Nu mai trebuie sa stiu. Lasa-le dracu' sa le ia. Nu ma ajuta cu nimic. A fost, acu lasa. Nu sunt suparat pe ea. Sunt suparat pe ea ca sunt botanist prost. Cand i-am cerut telefonul a sarit la gatul meu si uite ce mi-a facut", a adaugat Guta.


A mers peste femeia aia maritata sa o bata.
Noroc ca omul ala a fost ok. I s-a parut ei ca o fata se uita la mine si ea s-a dus peste fata aia. Lumea nu mai avea chef de distractie. A chemat taxi la ora 1. Lumea in loc sa se petreaca o filma pe ea cum pleaca. Ma injura de morti, de alea", a adaugat manelistul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.