Nicolae Guta, probleme cu socrii! Cum au reactionat parintii Cristinei atunci cand au aflat ca se va casatori cu celebrul manelist?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mai 2017, 10:24

Nicolae Guta si Cristina s-au casatorit recent la starea civila, iar astazi au venit in platoul emisiunii WOWbiz pentru a vorbi despre povestea lor de dragoste care pana acum a fost cu nabadai.

Manelistul sustine ca i-a fost greu in perioada in care a stat despartit de Cristina, dar este fericit ca acum o are alaturi si a devenit sotia lui. Nunta a avut loc, desi mama Cristinei nu a fost de acord la inceput.

 
"Nu s-a pus problema niciodata ca as fi tras pe sfoara, in ceea ce priveste partea financiara. I-am luat tot cand m-am suparat.
Daca eu m-as fi simtit santajat sau "facut" cu eleganta nu as mai fi facut acest pas. Am fost terminat de dorul ei. Orice barbat din lumea asta trebuie sa recunoasca ca este slab atunci cand iubeste. Putea sa ma faca... Nu a fost niciodata impotriva copiilor mei. Nu Cristina e cea care m-a despartit de mamele lor. Mama ei este intr-o credinta a pocaintei. ea nu a fost de acord la inceput.
Le-am spus ca totul se rezuma la un gratar. M-am gandit apoi ca e un lucru inedit ca m-am casatorit eu. Cat timp am fost despartiti nici eu nici ea nu am fost usa de biserica. De dragul ei, mama Cristinei si-a calcat pe inima", a declarat Nicolae Guta.


"De 8 martie l-am sunat. Eram separati de 3 luni. Am vorbit foarte putin.
I-am spus: "Ce faci? Te iubesc". El pune banii in casa. Parintii mei sunt adventisti", a adaugat Cristina.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.