Nicolae Guta s-a enervat pe Narcisa si a inceput sa urle! "Sa taci! Am spus sa taci! Te iau si te-arunc pe-aici" A facut o criza si a tipat cum nu l-ai mai auzit niciodata!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:10

Guta s-a enervat pe Narcisa si a inceput sa urle! "Sa taci! Am spus sa taci! Te iau si te-arunc pe-aici" A facut o criza si a tipat cum nu l-ai mai auzit niciodata!

"Eu merg cu fruntea sus. Am demnitatea mea. Cum sa am eu iubit? Ii accept jignirile pentru ca l-am iubit. Tac si accept, dar asta nu inseamna ca sunt proasta", a spus Narcisa la WOWbiz.

"Sa taci! Am spus sa taci! Ti-am spus sa taci! Te iau si te arunc pe-aici. Nu femeile astea ne-au despartit! Gura! Am vorbe pentru tine. Un sac. De-aia nu dau in tine! Pentru ea am luptat.

Am luptat sa ii fie bine. Am iubit-o mult!", a explicat Guta tipand, lasand pe toata lumea cu gura cascata.

"Am fost cuminte si te-am asteptat", i-a raspuns Narcisa. "Ai avut de ce sa fii cuminte", a spus Nicolae Guta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Nicolae Guta a laudat-o pe iubita lui, Cristina, care indura multe, care este foarte intelegatoare.

Blonda a inceput sa planga, ii siroiau lacrimile pe obraji. "Sunt lucruri din viata noastra... De-aia plang", a explicat ea.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.