Nicolae Guta, SUPARAT FOC pe fiica lui: "Ne-a distrus pe toti. Sa-ti lasi copilasii pentru un vagabond"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:54

Regele manelelor nu mai are liniste de cand fiica lui, Nicoleta Guta, si-a lasat sotul si cei doi copii si a fugit in lume alaturi de un alt barbat.

E suparare mare in familia lui Nicolae Guta de cand fiica lui, Nicoleta si-a parasit domiciliul conjugal si a intrerupt orice dialog cu membrii familiei, inclusiv cu tatal ei, pentru a-si trai viata alaturi de un alt barbat. Cunoscutul interpret de manele a declarat ca este convins ca fiica lui a facut cea mai mare gresala a vietii si ca aceasta aventura amoroasa o va distruge din toate punctele de vedere.

Nicolae Guta a declarat ca este trist si deprimat pentru ca nu-si mai recunoaste fiica despre care spune ca era o familista convinsa, o femeie realizata care avea grija de copii, sot si caminul familiei." Nu-i va fi bine cu el. Copilul meu a luat-o pe un drum gresit, se autodistruge", a spus Nicolae Guta cu amaraciune.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.