Nicolae Guta, surprins in timp ce purta o discutie incendiara cu o alta femeie la nunta lui: "Iubirea mea..." Cum a reactionat Cristina atunci cand a aflat

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mai 2017, 10:16

Nicolae Guta a fost surprins de paparazzii WOWbiz in timp ce vorbea cu o femeie misterioasa la propria lui nunta. Discutia pe care a purtat-o la telefon a starnit mari controverse.

Nicolae Guta sustine ca a numit-o "iubirea lui" pe doamna primar. Manelistul avea nevoie de un act, asa ca a decis sa o alinte pentru a obtine ce voia.

"Daca ma enervez acum, probabil se termina tot. Stiu iubirea mea. O sa-ti trimit... Esti prea desteapta ca sa termine tot acum", ii spunea la telefon Nicolae Guta femeii.
"Pot sa o asigur ca nu am vorbit cu nicio gagica si daca e asa chiar o rog sa bage divort.

Anterior m-a chemat Lingurar si dupa mi-am schimbat numele. A trebuit sa aduc decizia de preschimbare a numelui si am vorbit cu primarita asa. Daca vorbeai tu asa, mureai, vrei sa te mint?", a declarat el in cadrul emisiunii WOWbiz.

"Cum iti permiteai sa vorbesti cu femeia aia asa. Chiar esti cretin. Poate ti-o iei iar. O sa ti-o iei diseara. Daca eu vorbeam asa, cum era? Il paste o bataie, a mai primit si altele.
Doar cu mine trebuie sa foloseasca acest apelativ. Pierd sarcina", a spus Cristina.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.










 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.