Nicolae Guta versus Narcisa, confruntare fata-n fata, in direct, la WOWbiz: "Nu te jura pe stramb. Ai drum lung pana la Focsani, poate da un tir in tine!"

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:59

A spus ca a fost data afara din locuinta de catre Nicolae Guta, el a negat acuzatiile care i s-au adus si a afirmat ca este obsedata de avere. Acum, manelistul si Narcisa Guta au stat fata in fata, in direct, la WOWbiz.

Si-au aruncat vorbe grele, ea a afirmat ca traieste de mai bine de un an in teroare, iar apoi Nicolae Guta a marturisit ca si-a menajat fiul in toti acesti ani si, mai mult de atat, nu si-a dat afara din casa femeia care i-a daruit un copil.

"Niciodata in viata mea nu le-am cautat copiilor mei sa le fiu hain. Cum sa nu ma enervez cand ma face de ras.

A muncit ea pentru numele asta? Pai, asa? In halul asta sa ma faca de ras?", a fost declaratia lui Nicolae Guta intr-una dintre pauzele de publicitate.


"Intr-adevar, mi-era frica de el. Aminteste-ti ce mi-a facut vara trecuta, cand mi-a spus sa taca", a spus Narcisa, in timp ce Guta i-a cerut sa vina in platou, pentru ca-i da o mie de euro: "Vino, aici, daca tot ne-am facut de ras.
Vino incoace, vedeto.", i-a spus el.

"Sunt foarte suparata, sunt foarte bolnava si n-am venit aici sa rad cu tine. Du-te la o manastire sa fii exorcizat. Ai 4-5 demoni in tine. Tu nu mai esti Guta pe care-l stiu eu.", a spus Narcisa, in timp ce Guta i-a spus ca e bolnava din cauza banilor: "Ti-am spus aseara. Ea e in depresie cand n-are bani. Umbla cu punga de medicamente ca sa zic eu ca are nevoie de bani.",
i-a mai spus el.

"Ai vrut sa-mi faci o casa, sa-mi faci o afacere, am vrut sa am ceva ca sa traiasca bine Alberto. Eu fac atacuri de panica in fiecare zi, am fost mereu la Urgente. Esti posedat.", a spus Narcisa, in timp ce manelistul a sustinut cu tarie ca aceasta joaca teatru.

Intrebata daca este adevarat ca se poarta urat cu fiul ei, Alberto, Narcisa a recunoscut: "Orice mama tipa la copilul ei.
Normal ca eu tip la el pentru pian. De aia a avut rezultate. Trebuie sa studieze, sa stea acolo. Eu trebuie sa fiu acolo, sa tip, sa-i arat drumul, pentru ca el uneori nu vrea sa studieze.",a spus ea in direct, la WOwbiz.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti


"Eu sunt suparat pe ea dintr-un singur motiv.
Daca facea ea figurile alea vechi, pe care le-a facut de obicei, nu era nicio problema. Dar a spus minciuni despre copilul meu. Cum sa spuna ca copilul meu a vrut sa se sinucida? Cum sa spuna asemenea bazaconii? Eu sunt un om exigent, dar nu sunt nebun, nu sunt un om rau. I-am spus ca el n-o sa faca niciodata performanta daca acasa face altceva? Sta pe calculator, pe Playstation.
Daca era pe mana mea, era altfel. Copilul meu are palpitatii la inima, are grasime in sange, ia pastile.", a spus Nicolae Guta, in timp ce Narcisa a inceput sa tipe si sa spuna ca minte Narcisa: "Nu mai rezist sa vorbeasca asa despre copilul meu.", a spus Narcisa.

Pe langa discutiile in contradictoriu pe care le are cu Narcisa, Nicolae Guta se distreaza de minune in plan personal, fiind indragostit.

Mai exact, aseara, in timpul pauzei publicitare, acesta a fost surprins in timp ce vorbea pe Facetime cu o femeie. I-a facut semn sa taca, i-a transmis pupici, iar mai apoi i-a spus ca o suna cand termina. Cine este femeia misterioasa? Nu stim, insa Nicolae a spus ca nu e Cristina: "Nu-mi pun lumea in cap.", a spus el aseara, in timp ce astazi, cand a fost intrebat despre persoana cu care vorbea acesta a negat: "Nu am pe cineva de suflet. cand o sa fie o sa va spun. Nu e momentul si trebuie sa stau linistit. Am foarte multe probleme.",a mai spus Nicolae Guta.

"Narcisa poate sa se intoarca in orice moment, dar ea taie si spanzura in viata lui Alberto. Eu nu am niciun drept asupra lui, ea ma stie pe mine ca parinte doar cand are bani. Esti tatal lui Alberto, esti lautar si trebuie sa dai bani.", s-a plans Nicolae Guta in direct, la WOWbiz.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.























 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.