Nicolae Guta vrea sa puna punct scandalurilor si rafuielilor amoroase! indragostit si mai fericit ca niciodata, regele manelelor si-a gasit linistea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:53

Nicolae Guta a luat decizie care pe multi i-a lasat cu gura cascata! Regele manelelor se intoarce in casa groazei pentru, atentie, a-si gasi linistea.

Octombrie 2014. Pe atunci Narcisa suparata nevoie mare pe Beyonce de Romania intra peste acesta in casa de la Popesti, sa-i ceara sa-i lase barbatul in pace. Un gest care mai tarziu a costat-o libertatea.

Si uite asa, Beyonce de Romania fortata de imprejurari paraseste casa din Popesti speriata, ranita si in custodia politiei… Ziua de 22 octombrie 2014 a ramas puternic intiparita in memoria vecinilor, unii dintre ei sunt si acum speriati de ce  s-a intamplat in aceea in acea noapte.

Asta isi doreste si Regele manelelor: liniste pentru a se putea bucura in tihna de noua sa iubita Cristina. Blonda despre care se spune ca ii va darui cel de-al 12 copil manelistului!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca-i iubire, ca-i scandal regele e

iubit de tot poporul!  Pana si muncitorii de la salubrizare se mandresc cu vedeta din Popest.

Dar Guta pare, in sfarsit, fericit pentru ca are langa el femeia perfecta,.pana cand?  Nu stie stie nimeni dar el se bucura de fiecare clipa petrecuta langa noua lui iubita.

 

Taguri: