Nicolas își pierde răbdarea! Vrea din ce în ce mai tare să formeze un cuplu cu Kinga, care este nehotărâtă: „Simt că tu nu vrei să-ți faci o relație aici”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 apr 2023, 02:45

Nicolas își pierde răbdarea! Vrea din ce în ce mai tare să formeze un cuplu cu Kinga, care este nehotărâtă: „Simt că tu nu vrei să-ți faci o relație aici”

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa iubirii”, momente de tensiune s-au creat între Nicolas și Kinga, având în vedere că nu se știe dacă cei doi vor forma cel mai nou cuplu din emisiune.

În ediția de astăzi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D, Kinga a experimentat momente tensionate din cauza lui Nicolas. Pentru că nu a dat un răspuns sigur cu privire la o relație, Nicolas și-a pierdut răbdarea și i-a spus de nenumărate ori că își va cere eliminarea dacă nu va accepta să fie împreună cu el.

Nicolas și-a pierdut răbdarea și insistă ca Kinga să-i ofere un răspuns. Vrea sau nu să formeze un cuplu cu el?

Așezați pe canapea într-o atmosferă tensionată, Nicolas și-a spus părerea cu privire la planurile Kingăi în „Casa iubirii”, afirmând în fața ei că, de fapt și de drept, ea nu își dorește o relație, ci doar își pierde vremea.

Citeste si: Dragoș, primele declarații după eliminarea de la Casa Iubirii. Ce s-a întâmplat între el și Maria și de ce nu s-a legat nimic între ei

„Simt, în adâncul meu așa, că tu nu vrei să-ți faci vreo relație aici. Simt că parcă n-ai vrea asta, ci gravitezi așa în jurul unor situații”, i-a spus Nicolas Kingăi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vizibil enervată de afirmațiile concurentului, Kinga i-a răspuns: „Mă enervezi rău de tot! Adică eu am vrut să te cunosc pe tine... tu te auzi ce vorbești?(...) Ai dreptate! Nu vreau să fac cuplu în Casa Iubirii. Eu am spus așa, că nu vreau să fac nimic pentru show, și lumea să creadă că eu fac cuplu doar de show, nu, nu fac pentru show”. Blondina și-ar fi continuat discursul, dar pentru că Nicolas nu mai avea răbdare, începe să o întrerupă constant, în timpul conversației, spunând: „Nu, nu aștept să termini!”.

Citeste si: O nouă idilă în Casa iubirii? Nicolas o place pe Kinga! „Nicolas a făcut pași foarte mulți spre mine” Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți, sâmbătă, într-o ediție incendiară, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

„Eu în gală mă cer afară. N-am pentru ce să mai stau, jur. Serios, nu mai am pentru ce, nu glumesc.

Dacă tu mă refuzi, eu mă cer afară”, a afirmat Nicolas, cu câteva secunde înainte să iasă pe ușă Kinga și să plece în casa fetelor.

„(...) Nu cad în jocul ăsta, eu n-am venit să fac jocuri. Când vrei tu să mai ceri în casă poți să vii, te aștept, dar eu nu fac jocuri.

Dacă ăsta e răspunsul tău, ok”, a mai afirmat Nicolas. „Dar nu am dat niciun răspuns”, a fost ultima propoziție rostită de Kinga, înainte ca Radu să intervină și să țipe la ea, spunându-i să plece odată din casa băieților, pentru că va fi penalizată.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.