Nicole Cherry a făcut dezvăluirea momentului! Artista a făcut primele declarații despre numele fetiței

Author: Redactia WOWbiz
Actualizat: 28 iul 2022, 05:35
Nicole Cherry Foto(5)
Nicole Cherry, dezvăluiri despre sarcină
Sursa: Instagram

Însărcinată în 5 luni, cântăreața Nicole Cherry a făcut o serie de dezvăluiri emoționante. Iată ce mărturisiri a făcut artista despre sarcina, dar și despre numele copilului.

Nicole Cherry se apropie cu pași repezi de momentul în care o va aduce pe lume pe micuța sa. Aceasta a anunțat în urmă cu o lună, faptul că este însărcinată, după ce s-a asigurat că totul este bine. Artista va deveni în curând mamă pentru prima dată, iar aceasta a vorbit pe rețelele sociale despre ce schimbări a avut parte de când este însărcinată. Cântăreața trăiește o poveste de dragoste de excepție alături de iubitul ei, Florin Popa, în vârstă de 30 de ani.

Aceștia nu se grăbesc în niciun fel, iau lucrurile pas cu pas și trăiesc cu emoție fiecare modificare apărută în viața lor.

Ce se întâmplă cu Nicole Cherry de când e însărcinată?

Nicole Cherry a cunoscut mai multe schimbări de când a aflat că este însărcinată, dar cea mai recentă schimbare este cea a somnului. Aceasta le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că visează foarte mult de când este gravidă, dar și foarte neobișnuit.

Cântăreața Nicole Cherry a povestit, pe Instagram, că nu reușește să un somn normal de când este însărcinată și că are mereu vise ciudate. Nicole le-a povestit fanilor, unul dintre acestea:

„Vreau să vă spun că am visat că Rihanna era verișoara mea și o întrebam de ce nu mai lansează o piesă, că toată lumea vrea să mai audă o piesă de la ea.

Abia m-am trezit, fix acum două minute, dar nu aveam cum să nu vă spun visul ăsta. Visez foarte mult de când sunt gravidă, mult și ciudat. Cred că e o chestie a gravidelor, nu?!” a povestit Nicole pe contul ei de instagram.

Cine este iubitul lui Nicole Cherry?

În urmă cu trei ani, Florin Popa a început o relație cu Nicole Cherry, iar diferența de vârsta nu a fost niciodată un impediment în relația lor.

Și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt, iar în câteva luni vor deveni părinți pentru prima dată.

Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile și sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.

Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a transmis Nicole pe Instagram.

Citeste si: Nicole Cherry, primele dezvăluri despre nunta cu Florin Popa! Când se căsătoresc cei doi: ”Mi-a dat deja inelul”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nicole Cherry, primele declarații despre numele copilului

Chiar dacă mai are aproximativ 4 luni până își va strânge fetița în brațe, Nicole Cherry nu s-a hotărât încă. Le-a promis fanilor de pe Instagram că va face anunțul când va fi momentul:

”Încă nu ne-am decis, o să vă anunțăm în curând. Promit!”, le-a răspun Nicole Cherry fanilor săi.

Artista a ținut, de asemenea, să precizeze faptul că, nu a ales încă, nici daca o va aduce pe micuță pe lume pe cale naturală sau prin cezarină, însă este sigură că decizia ei va fi luată după ce se va consulta cu medicul, astfel încât copilul să se nască în siguranță, potrivit spuselor sale:

Încă nu m-am decis, dar oricum voi merge pe mâna medicului meu. Mai aproape atunci o să vedem cum trebuie să vină bebelina pe lume, cum o să-i fie cel mai bine”.

 

Nicole Cherry le-a spus fanilor că nu a avut probleme în ceea ce privește conceperea copilului, Eu am fost unul dintre cazurile la care a funcționat din prima”  , a spus artista. Aceasta a mărturist că, într-adevăr, în primele luni de sarcină, nu mai reușea să mănânce nimic din ce consuma înainte, dar și-a revenit încetul cu încetul.

În primele luni a fost groaznic pentru că nu-mi mai plăcea să mănânc nimic din ce mâncam înainte, dar după mi-am revenit ușor, ușor și acum, la cinci luni aproape, sunt vis”, a adăugat vedeta.

Citeste si: Nicole Cherry are probleme cu sarcina? Ce a dezvăluit artista pe Instagram

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că aceasta este însărcinată?

Nicole Cherry a mărturisit ce reacție au avut părinții ei la aflarea frumoasei veste:  „Părinții mei s-au bucurat foarte mult! Am cei mai fantastici părinți, care sunt alături de mine si mă susțin necondiționat'. Nicole nu a dezvăluit prea multe amănunte despre reacția pe care iubitul ei a avut-o atunci când a aflat că este însărcinată:  „Este ceva personal și îmi doresc să rămână între mine și el', a spus artista.

Citeste si: Adevărul despre sarcina lui Nicole Cherry! Răsturnare de situație. George Ghinea: "Vreau să fiu bunic"

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.