Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie! Cât a costat inelul de logodnă primit de la Florin, iubitul ei

Author: Ana Dinu

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie! Cât a costat inelul de logodnă primit de la Florin, iubitul ei

Sursa: Instagram

Așteptarea a luat sfârșit, Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie! Cât valorează inelul pe care Florin i l-a dăruit în semn de dragoste eternă?

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc, Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie cu puțin timp înainte să aducă pe lume primul său copil. Vedeta urmează să devină mămică pentru prima dată în luna decembrie a acestui an. Nicole a anunțat că micuța va veni pe lume chiar de ziua ei, fiind cel mai important cadou pe care l-a primit vreodată.

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie! Cât a costat inelul de logodnă primit de la Florin, iubitul ei 

Nicole Cherry este în culmea fericirii, oficial s-a logodit cu Florin Popa, tată micuței pe care urmează să o aducă pe lume în luna decembrie a acestui an. Artista a postat, sâmbătă seară, o fotografie cu inelul cu diamant, pe care l-a primit de la Florin, iar în descrierea imaginii a scris ”Pentru totdeauna”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat! Cum o va chema pe fiica lui Nicole Cherry: "Mi-a apărut într-un vis"

Nicole Cherry poartă pe mâna stângă un superb inel dăruit de Florin Popa în semn de dragoste eternă. La o privire mai amânunțită pe site-urile de bijuterii, am descoperit că inelul pe care artista l-a primit în dar de la partenerul ei este cumpărat de la un lanț cunoscut de bijuterii din Capitală.

Se pare că frumosul inel pe care artista îl poartă este din aur alb și nu a costat nici mai mult, nici mai puțin de 1.500 de lei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mesajele de felicitări nu au întârziat să apară, nume celebre din showbiz s-au înghesuit să-i ureze toate cele bune, într-un moment atât de special din viața ei.

❤️❤️❤️❤️aoleu!!! Felicitări!!!/ Felicitariiiiii!!!😍❤️🤗/ Felicit ări iubita mea frumoas! Să fiți fericiți mereu!/ Ce-mi place!!! Felicitări din tot sufletul!”, sunt doar câteva din mesajele pe care Nicole le-a primit la poza cu inelul de logodnă.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat! Cum o va chema pe fiica lui Nicole Cherry: "Mi-a apărut într-un vis"

Nicole Cherry urmează să devină mimică de fetiță

Nicole Cherry trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei. La doar 22 de ani, artista urmează să devină mămică pentru prima dată. Cântăreața își vede visul împlinit cu ochii, iar micuța care urmează să vină pe lume este cel mai frumos dar de la Dumnezeu pe care l-a primit vreodată.

Nicole și Florin Popa sunt împreună de o lungă perioadă de timp și astfel au decis că este timpul să pună bazele unei frumose familii. Micuța Anastasia, căci așa o va chema pe fetiță, se apropie să vină pe lume. Artista va naște chiar în perioada sărbătorilor de iarnă.

„Mă bucur foarte tare că trăiesc această perioadă foarte frumoasă, încerc să mă bucur din plin, pentru că fiecare sarcină e diferită. Astea șase luni au trecut repede, n-am suferit schimbări majore, n-am avut pofte mari, suntem foarte bine. Creștem și așteptăm să vedem cum se anunță următoarea perioadă, cred că o să fie un pic mai greu, dar o să trecem cu brio.   E o perioadă în care orice femeie e mai răsfățată, dar eu nu-l pun în dificultate pe Florin cu pofte târzii, uneori chiar el se miră că nu-i  zic nimic”,    a spus Nicole Cherry la o emisiune TV. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.