Nicole Cherry a născut! Solista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Iată primele imagini cu bebelușul

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 aug 2022, 00:05

Nicole Cherry a născut! Solista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Iată primele imagini cu bebelușul

Sursa: Instagram Nicole Cherry

Nicole Cherry a născut ieri o fetiță perfect sănătoasă. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreață, pe Instagram.

Nicole Cherry, artista în vârstă de 23 de ani, a născut ieri o fetiță. anunțul a fost făcut chiar de către solistă pe Instagram, unde a postat primele fotografii de la maternitatea unde a născut-o pe fiica ei, Anastasia.

Nicole Cherry a născut! Anastasia este fetița care are norocul ca solista să-i fie mamă

Cât timp a fost gravidă, Nicole Cherry a povestit că a avut experiențe ciudate.

Una memorabilă ar fi că artista a visat numele fetiței ei. Așadar, în urmă cu ceva timp, vedeta a anunțat că pe fiica ei o va chema Anastasia Maria.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat! Cum o va chema pe fiica lui Nicole Cherry: "Mi-a apărut într-un vis"

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele.

Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasia mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”
, a povestit Nicole Cherry.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care este povestea dinter Nicole Cherry și soțul ei, Florin Popa? 

Nicole Cherry a povestit, în urmă cu ceva timp, cum a început relația dintre ea și Florin Popa, soțul și tatăl fetiței ei. Artista avea 16 ani când l-a cunoscut pe Florin Popa, acesta fiind mai mare decât ea cu opt ani.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat. Cu ce greutăți s-a confruntat Nicole Cherry pe drumul spre succes: ”Am avut un an în care nu am cantat din cauză că...”

„Nu neapărat că nu aveam ochi pentru el, dar pur și simplu nu era momentul. Fiind și mai mică în momentul ăla – el e mai mare cu opt ani – diferența se simțea puțin mai tare atunci. Acum, având 22 de ani, deja diferența nu se mai simte atât de tare ca atunci când aveam 16.

Ușor, ușor, am început să vorbesc cu el, să-l cunosc, să-mi dau seama că e un om care mă face să zâmbesc și care are simțul umorului, ceea ce pentru mine e foarte

tare. Era, așa, mai mult o chestie între noi…

Pur și simplu, din respect pentru tata, mă ajuta de fiecare dată când aveam nevoie. Râdeam când ne întâlneam și, ușor, ușor, am râs atât de mult că… am rămas împreună.”, a povestit Nicole Cerry.