Nicole Cherry are probleme cu sarcina? Ce a dezvăluit artista pe Instagram

Author: Elena Padure
Actualizat: 26 iul 2022, 01:50
Nicole Cherry intampina situatii bizare in timpul sarcinii
Sursa: Instagram

Cunoscuta cântăreață Nicole Cherry le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare problemele ei din timpul sarcinii.

Ncole Cherry a făcut o postare mai puțin obijnuită pe pagina personală de Instagram. Vedeta a dezvăluit urmăritorilor ei că, de când este însărcinată,  se confruntă cu niște probleme ciudate. Este vorba despre niște vise bizare, în care ar fi implicată chiar și cântăreață Rihanna.

Nicole Cherry, probleme cu sarcina?

Nicole Cherry urmează să aducă pe lume o fetiță.  Sarcina artistei nu este, însă, lipsită de evenimente ciudate, după cum spune chiar ea pe rețelele de socializare. 

”Vreau să vă spun că am visat că Rihanna era verișoara mea și o întrebam de ce nu mai lansează o piesă, că toată lumea vrea să mai audă o piesă de la ea. (…) Abia m-am trezit, fix acum 2 minute, dar nu aveam cum să nu vă spun visul ăsta. Visez foarte mult de când sunt gravidă, mult și ciudat. Cred că e o chestie a gravidelor, nu?!”, a dezvăluit Nicole Cherry, conform  romaniatv.net.

„Eu sunt foarte obosită. Am muncit mult astăzi și chiar am nevoie de o pauză, dar sunt fericită că am terminat tot ce mi-am promis. Aproape tot. Mai am un pic de treabă la laptop”, le-a mai declarat Nicole urmăritorilor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nicole Cherry va aduce pe lume o fetiță

Nicole Cherry este însărcinată cu Florin Popa, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de aproape trei ani, deși între cei doi este o diferenţa de vârstă de opt ani.  Nicole Cherry a lansat melodia „Scrie-mi pe suflet” cu ocazia împinirii vârstei de 22 de ani. Tot atunci ea a mărturisit și că este însărcinată.

Citeste si: Bomba in showbiz! Cine este iubitul lui Nicole Cherry

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută.

Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a afirmat Nicole Cherry.

Citeste si: Nicole Cherry, insarcinata la 22 de ani! Primele declaratii ale cantaretei despre sarcina

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.