Nicole Cherry este în toiul pregătirilor pentru botez și nuntă! Când vor avea loc cele două evenimente

Autor: Madalina Maftei

Nicole Cherry este în toiul pregătirilor pentru botezul micuței Anastasia. Invitată în cadrul Știrilor Kanal D, artista a vorbit despre fericitul eveniment, dar și despre nuntă.

Nicole Cherry este în culmea fericirii, după ce în urmă cu mai bine de patru luni, artista a adus pe lume primul său copil, pe micuța Anastasia. Invitată în cadrul Știrilor Kanal D, cântăreața a făcut primele dezvăluiri despre botezul fiicei sale, care va avea loc în luna mai, dar și despre nunta cu iubitul ei, Florin.

Nicole Cherry, pregătiri la dublu pentru botez și nuntă

Nicole Cherry, în vârstă de 23 de ani, a devenit mamă pentru prima dată la sfârșitul anului trecut, iar de atunci viața ei a prins contur. Este o mămică fericită și împlinită, deși în aceste patru luni de când fiica ei a venit pe lume a trecut prin multe schimbări și momente dificile, însă, în final, totul este așa cum s-a așteptat.

Cântăreața, invitată la Știrile Kanal D, a făcut primele mărturisiri despre botezul micuței Anastasia, care va avea loc în luna mai. Se pare că vedeta este în toiul pregătirilor

atât pentru creștinarea fetiției, cât și pentru nuntă.

”Acum gândindu-mă când am stabilit data botezului, cu ceva timp în urmă, mi se părea că mai este foarte mult, dar timpul trece foarte repede și mai ales când ai un copil”, a spus Nicole Cherry. 

Citeste si: Nicole Cherry a răbufnit pe rețelele de socializare! Artista și-a ieșit din minți după ce un internaut a criticat felul în care își îmbracă fetița: ”E trist ce spui”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce ținută va purta Nicole Cherry la botezul fiicei sale

Artista a precizat că în ziua botezului va avea loc și cununia civilă, însă va fi ceva restrâns, doar cu familia, scopul este ca invitații să se bucure de botezul Anastasiei. Nicole Cherry s-a gândit la o ținută care să se potrivească pentru ambele evenimente. Aceasta a dezvăluit că nașii fetiței vor fi doi prieteni foarte apropiați lor.

”O sa avem și cununia civilă, de care nu am vorbit prea mult pentru că vrem ca invitații să se bucure de botezul Anastasiei. Mi-am dorit ca evenimentul să fie despre ea”, a mai spus Nicole Cherry.

Cântăreața a vorbit și despre nunta cu iubitul ei și a dezvăluit că cel mai sigur va fi anul viitor, însă nu au stabilit data și luna când va avea loc.

”Ne gândim că la anul, dar încă nu avem o dată stabilită, nici luna, etc. Ne gândim, este în planul nostru, nu am stabilit toate detaliile”, a mai precizat artista.

Citeste si: Nicole Cherry, surpriză de proporții pentru proaspeții fini! Ce sfat i-a dat artista bunei ei prietene, Mălina, care urmează să devină mămică pentru prima dată