Nicole Cherry, fotografie de colecție din prima zi de școală. Cum arăta cântăreața în copilărie?

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 02 aug 2022, 02:45
Nicole Cherry, cântăreață
Sursa: Instagram

Nicole Cherry, prima zi de școală. Descoperă cum arăta Nicole Cherry în copilărie. Fotografie de colecție cu îndrăgita cântăreață.

Nicole Cherry, prima zi de școală. Chiar dacă nu au trecut foarte mulți ani din momentul în care Nicole Cherry a trecut pentru prima oară pragul școlii, având în vedere că vedeta are doar 22 de ani, puțini dintre fanii acesteia știu cum arăta cântăreața în copilărie. Mulți sunt obișnuiți cu look-ul ei actual sau își amintesc imaginea ei din momentul în care s-a lansat în muzică.

Iată cum arăta Nicole Cherry în prima zi de școală din clasa I. 

Nicole Cherry, prima zi de școală. Cum arăta vedeta? 

Nicole Cherry, prima zi de școală. O fotografie din copilăria lui Nicole Cherry a făcut furori în mediul online. Imaginea adorabilă cu îndrăgita cântăreață a fost pe placul fanilor acesteia, cei care o apreciază fiind încântați să o descopere așa cum era în copilărie.

Timidă, cu părul prins într-o coadă împletită și cu un buchet imens de flori în mână, așa a pășit Nicole Cherry în prima zi de școală. De atunci au trecut ceva ani, însă vedeta își amintește cu drag de perioada copilăriei. 

„Am avut o copilărie fix cum mi-am dorit: cu păpuşi şi desene animate până la 9 ani. Dar, după ce am început orele de canto, m-am dedicat în totalitate pasiunii mele- muzica.

Mi-a luat ceva timp până mi-am convins părinţii să urmez cursuri de canto, dar imediat după ce am intrat în grupul vocal 'Andante' am reuşit să îi conving pe ai mei prin reuşitele mele şi de atunci suntem o super echipă. Încă de la 9 ani le cântam oamenilor, în orice moment, nu eram ruşinoasă deloc. Cu timpul, atât pentru şcoală, cât şi pentru repetiţii, era cam greu, dar am avut parte de înţelegere din partea profesorilor.
Având în vedere că am fost elevă la Colegiul Naţional de Arte 'Dinu Lipatti', m-au susţinut mult, dar şi eu am fost o elevă silitoare. Nu am primit niciodată note pe ochi frumoşi. Înţelegeau absenţele, dar atunci când eram prezentă la ore niciodată nu îi dezamăgeam şi învăţam.”
, a dezvăluit Nicole Cherry despre copilăria ei, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat! Cum o va chema pe fiica lui Nicole Cherry: "Mi-a apărut într-un vis"

Ce vârstă are Nicole Cherry și cum a anunțat că este însărcinată? 

Nicole Cherry vârstă. Este una dintre cele mai tinere cântărețe din România, dar acest lucru nu a împiedicat-o să își construiască o carieră de succes în industria muzicală din România.

Nicole Cherry are doar 22 de ani, aceasta fiind născută pe 5 decembrie 1998. 

Având vedere vârsta ei fragedă, fanii ei au fost uimiți să afle că vedeta urmează să devină mamă. Nicole Cherry este însărcinată cu primul ei copil, vedeta fiind nerăbdătoare să își strângă bebelușul în brațe. Nicole Cherry va avea o fetiță. 

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati.”, așa a anunțat Nicole Cherry că urmează să devină mamă.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat. Cu ce greutăți s-a confruntat Nicole Cherry pe drumul spre succes: ”Am avut un an în care nu am cantat din cauză că...”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.