Nicole Cherry, insarcinata la 22 de ani! Primele declaratii ale cantaretei despre sarcina

Author: Alice Popescu
Actualizat: 09 iun 2021, 08:50
Nicole Cherry va aduce pe lume primul copil

Cantareata Nicole Cherry a confirmat zvonurile despre sarcina si a facut primele declaratii despre bebelusul mult dorit.

Nicole Cherry a confirmat faptul ca este insarcinata si mai mult, apostat un mesaj emotionant pe o retea de socializare despre cel mai frumos moment pe care ea si iubitul ei, Florin, il traiesc acum.

Nicole Cherry, primele detalii despre sarcina

Citeste si: Cum i-a dat Daniela Iliescu cu flit lui Culita Sterp in liceu. Motivul pentru care nu-l baga in seama! Cum arata Faimosul la 18 ani

Cantareta traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Florin si se pare ca el este barbatul care a facut-o sa isi doreasca sa devina mamica de tanara. Astfel, Nicole a impartasit vestea tututor in mediul online si a spus ca este mai fericita ca niciodata:" Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea.  Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. 

Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati."  

Nicole Cherry, insarcinata la 22 de ani!

Citeste si: Adevărul despre sarcina lui Nicole Cherry! Răsturnare de situație. George Ghinea: "Vreau să fiu bunic"

In urma cu putin timp, insa, tatal lui Nicole Cherry infirma zvonurile conform carora cantareata ar astepta un copil.

Potrivit publicatiei impact.ro, tatal vedetei spunea ca isi doreste sa devina bunic, insa nu este momentul propice pentru fiica lui:" Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole.  Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.