Nicole Cherry, surpriză de proporții pentru proaspeții fini! Ce sfat i-a dat artista bunei ei prietene, Mălina, care urmează să devină mămică pentru prima dată

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 17 dec 2022, 11:30

Nicole Cherry și-a luat proaspeții fini prin surprindere. Mălina Avasiloaie și soțul ei au fost invitați în emisiune la Teo Show, iar Nicole Cherry s-a gândit să le facă o surpriză și a intrat în direct, prin Skype.

Mălina Avasiloaie și iubitul ei, Alin Gabor, de profesie medic stomatolog, s-au căsătorit recent, după ce au aflat că urmează să devină părinți pentru prima dată. Nicole Cherry și Florin, iubitul ei, sunt cei care le vor boteza bebelușul.  Artista s-a gândit să le facă o surpriză finilor ei și a intrat în direct la Teo Show, prin Skype.

Nicole Cherry, surpriză de proporții pentru proaspeții fini! Ce sfat i-a dat artista Mălinei în privința sarcinii

Recent, Mălina Avasiloaie și Alin s-au căsătorit, iar nașa lor de cununie și cea care le va boteza bebelușul este Nicole Cherry, buna prietenă a blondinei.

Relația dintre cei doi a evoluat extrem de repede, iar evenimentele s-au ținut lanț în viața lor, s-au logodit, au aflat că vor deveni părinți și s-au căsătorit la starea civilă. Nicole Cherry este o nașă foarte responsabilă și pentru că a trecut deja printr-o sarcină, artista i-a oferit câteva sfaturi viitoarei mămici.

Ce sfat le-a dat Nicole Cherry finilor ei?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie! Cât a costat inelul de logodnă primit de la Florin, iubitul ei

”Ei cumva știu că eu am fost genul de persoană ”Bă, o să fac doi, trei, patru, cinci, câți copii o să-mi dea mie Dumnezeu”, acum le-am spus să mai stea un pic după următorul, nu are sens să se

grăbească. E o perioadă grea și a fost o perioadă grea, tot ce pot să le spun este să se înarmeze cu multă răbdare și Doamne ajută, să nu aibă colici...Eu nu am niciun secret, a mea a avut și am trecut printr-o perioadă grea, chiar dacă nu am afișat eu lucrul ăsta nici pe Instagram, nici la televizor, dar pot să spun că am o oarecare experiență pe partea de colici.
Deci de la nașa o să aibă tot tacâmul de ce ar trebui să facă, dar eu cred că nu ar trebui să se gândească în momentul asta la așa ceva. Asta i-am spus și Mălinei, nu te gândi la nimic, efectiv bucură-te de fiecare moment”,
a spus Nicole Cherry la Teo Show.

Citeste si: Nicole Cherry a răbufnit pe rețelele de socializare! Artista și-a ieșit din minți după ce un internaut a criticat felul în care își îmbracă fetița: ”E trist ce spui”