Nicoleta Luciu a amanat taierea motului tripletilor: "Nu are cum sa fie cea mai fericita, dar..."

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:27

Nicoleta Luciu a amanat taierea motului baietilor si ruperea turtei fetei. Sora ei a "dat din casa" si a spus

Nicoleta Luciu a amanat taierea motului baietilor si ruperea turtei fetei. Sora ei a "dat din casa" si a spus ca desi bruneta nu este chiar cea mai fericita femeie dupa ce a aflat ca Zsolt a petrecut o seara cu o femeie pe iahtul sau din Croatia, va face o masa in familie in care isi va sarbatori cei trei copii.


"Mi-a spus că totul e ok şi să nu îmi fac griji.
În condiţiile în care toată lumea a văzut povestea asta, îţi dai seama că Nicoleta nu are cum să fie cea mai fericită, dar încearcă să nu vorbească prea mult despre asta. Sora mea a amânat tăierea moţului, pentru câteva zile, pentru că a avut şi treabă, de onorat nişte datorii weekendul trecut, aşa că nu avea timp să facă şi tăierea moţului. Oricum, va fi probabil o masă în famlie, restrânsă.
Nu o să se apuce Nicoleta să anunţe în stânga şi în dreapta. Cei mici vor şi tunşi zero, pentru a li se regenera părul",

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.