Nicoleta Luciu a dezvaluit in EXCLUSIVITATE detalii picante de la nunta ei FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:24

Dupa 7 ani de relatie si 4 copii Nicoleta Luciu si-a vazut visul cu ochii: a devenit mireasa lui Zsolt Csergo.

Momentul s-a concretizat in acest week-end, odata cu botezul tripletilor. Invitata la CanCan TV, Nicoleta a dezvaluit cum a fost ceruta in casatorie.

 

"Am fost ceruta acum cateva luni la Venetia. Ne-am dus la restaurant, am facut comanda de mancare si Zsolt mi-a zis: Nicoleta, am nevoie de parerea ta, zi-mi daca iti place. A scos cutiuta, mi-a aratat inelul si i-am zis ca mi-a placut", a spus vedeta.

 

Focoasa bruneta a dezvaluit ca initial a tinut secret faptul ca se va casatori in aceeasi zi in care va face botezul celor mici.

 

"Imi doream foarte tare sa ne casatorim si sa le facem pe toate in aceeasi zi. Nu am spus nimanui pentru ca vroiam sa facem o surpriza tuturor invitatiilor. Vroiam ca ei sa afle in biserica, sa se fi asteptat la ceremonia de botez dar sa incepem cu ceremonia de casatorie.

Pana la urma insa s-a aflat cu doua zile inainte", a mai spus Nicoleta.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Fosta doamna Luciu a tinut sa precizeze ca la nunta s-au pastrat si cateva traditii romanesti.

 

"La nunta am pastrat traditiile. Am jucat ia-ti mireasa ziua buna si am fost furata.

De calcat nu l-am calcat pe picior pe Zsolt, nu cred in chestiile astea".

 

Nicoleta spune ca a fost furata de Catalin Maruta, care a dus-o intr-un club de karaoke. "Era plin de lume, era micut, dar oamenii se distrau atat de tare. Nu am cantat pentru ca vorbit Maruta prea mult".

Nasii celor doi au fost Peter Imre si Marina Melescanu, despre care Nicoleta spune ca au fost foarte emotionati. Referitor
la planurile de viitor, vedeta a spus ca vrea sa atinga nunta de aur cu Zsolt si ca nu intentioneaza sa mai faca alti copii. "Avem destui, acum trebuie sa ne concentram pe educatia lor".

 

Bruneta si-a laudat soacra si spune ca cele doua cuscre se inteleg de minune.