Nicoleta Luciu a răbufnit! Actrița vrea să-l dea în judecată pe Nuțu Cămătaru pentru că a dezvăluit detalii din intimitatea lor

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 sep 2022, 04:05

Nicoleta Luciu a răbufnit! Actrița vrea să-l dea în judecată pe Nuțu Cămătaru pentru că a dezvăluit detalii din intimitatea lor

Sursa: Facebook Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a răbufnit după ce s-a vehiculat că ar fi avut o relație cu Nuțu Cămătaru și, după ce interlopul a povestit lucruri din intimitatea lor, Nicoleta a decis să-l dea în judecată.

După ce a fost lansată cartea „Dresori de lei și de fraieri”, oamenii au început să vorbească despre relația dintre Nuțu Cămătaru și Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu vrea să-l dea în judecată pe Nuțu Cămătaru

Nuțu Cămătaru a povestit în cartea lui cum a cunoscut-o pe Nicoleta Luciu, dar nu a dat detalii despre ce tip de relație au avut.

„Nicoleta Luciu vrea să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, e foc și pară. Avocații lucrează la acte. Îl dă în judecată pentru prejudiciu de imagine.

Citeste si: Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo divorțează? Ce spune fosta actriță despre această decizie

Nu neagă că este adevărat ce a scris Nuțu, nici nu recunoaște.

Spune doar că respectivele declarații i-au afectat grav imaginea publică”
, a declarat un apropiat al Nicoletei Luciu.

Nuțu Cămătaru a avut parte de multe cuceriri din showbiz-ul românesc

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Acum câțiva ani de zile, Nuțu Cămătaru povestea explica că a cucerit multe femei și că a avut o relație cu Nicoleta Luciu.

Se pare că și Sile Cămătaru ar fi avut o relație cu bruneta, lucru care a ajuns în atenția publicului după lansarea cărții. 

„N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viață sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete.

Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu, Rose-Marie, care dansează la <<Surprize, Surprize!>> pentru Andreea Marin și multe altele!

Citeste si: Nicoleta Luciu, totul despre infidelitățile soțului ei. Cum stau, de fapt, lucrurile în căsnicia ei cu afaceristul de la Miercurea Ciuc

Păi Elena Ioniță a zis că-i logodnica mea, dar n-a fost! Nu mai am nicio treaba. Am fost în 2003.

Era domnișoară. Păi a cui să spună că e logodnica? A lui Vasile de pe uliță?! Dacă nu zicea că-i logodnica lui Nuțu Cămătaru, cine mai auzea de ea?!

Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?”, povesteaNuțu Cămătaru.

Sursa: impact.ro.