Nicoleta Luciu, criticată dur după ce și-a făcut mai multe operații estetice. Fanii o acuză că s-a schimbat radical

Author: Ana Dinu
Actualizat: 25 iul 2022, 00:25
Nicoleta Luciu, criticata dur pentru operatiile pe care și le-a facut
Sursa: Instagram

Nicoleta Luciu a fost acuzată în ultima perioadă că a exagerat cu operațiile estetice, iar fanii susțin că vedeta a devenit de nerecunoscut. Câte operații și-a făcut vedeta?

Nicoleta Luciu a fost criticată dur în mediul online după ce și-a făcut mai multe operații estetice la nivelul feței, dar și a corpului. Fanii vedetei sunt de părere că este de nerecunoscut și că a exagerat. 

Nicoleta Luciu, criticată dur din cauza operațiilor estetice 

Bruneta este una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz, chiar dacă de o bună perioadă de timp s-a retras din lumina reflectoarelor.

Nicoleta Luciu s-a făcut remarcată dintotdeauna cu ajutorul trăsăturilor fizice de invidiat. Vedeta a devenit cunoscută prin intermediul rolurilor pe care le-a  avut în diverse telenovele românești și care au consacrat-o în ochii publicului.

Citeste si: Ce schimbare! Nicoleta Luciu s-a apucat de dieta si slabeste 1 kg la doua zile. Uite cat de bine arata acum

Ce operații estetice are Nicoleta Luciu?

Nicoleta s-a luptat o bună perioadă de timp cu kilogramele în plus, însă, bruneta nu s-a lăsat mai prejos și le-a dat peste nas răutăcioșilor și a șocat cu o transformare uluitoare. Actrița a slăbit considerabil, iar operațiile estetice au început să fie tot mai vizibile, motiv pentru care urmăritorii au criticat-o dur. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deși a început să apeleze la medicii esteticieni, Nicoleta Luciu a făcut-o la o vârstă destul de avansată, când a simțit că are cu adevărat nevoie de îmbunătățiri, și se poate observa că intervențiile chirurgicale și-au pus amprenta asupra fizicului ei.

După ce a dat naștere tripleților, bustul vedetei a avut de suferit, astfel a apelat la medicul estetician și și-a făcut mărire de sâni.

Aceasta nu este singura intervenție la care bruneta a apelat, aceasta vizitează săptămânal cabinetul medicului pentru a-și injecta soluții de fermitate a tenului în față și gât. Acesta a dorit să scape de pistrui cu ajutorul tehnologiei laser, pe care a folosit-o și în cazul cearcănelor. 

Deși postează mereu imagini din cabinetul esteticianului, Nicoleta Luciu nu a vrut să vorbească niciodată direct despre intervențiile la care a apelat, deși în ultima perioadă a intrat în ateția criticilor din mediul online care o acuză că a exagerat cu intervențiile estetice și este de nerecunoscut.

În ciuda comentariilor din partea internauților, actrița se simte de minune în pielea ei și nu ar da înapoi pentru nimic. 

Citeste si: Cum arată apartamentul de lux pe care Nicoleta Luciu l-a scos la vânzare? Este situat în Delta Văcărești, iar priveliștea este uluitoare. FOTO