Nicoleta Luciu demontează toate zvonurile despre divorțul de Zsolt Csergo! Iată care este adevărul

Author: Lavinia Medrea

Nicoleta Luciu demontează toate zvonurile despre divorțul de Zsolt Csergo! Iată care este adevărul

Sursa: Instagram Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este din nou în centrul atenției presei după ce au apărut mai multe zvonuri conform cărora actrița și Zsolt Csergo ar fi divorțat/

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai cunoscute și iubite vedete din România, este foarte apreciată atât pentru frumusețea ei, cât și pentru talentul actoricesc. Nicoleta Luciu are o căsnicie de 10 ani de zile cu Zsolt Csergo și au împreună patru copii, Zsolt Jr., în vârstă de 14 ani, și tripleții Karol, Kevin și Kim, născuți în 2011.

Nicoleta Luciu a vorbit despre zvonurile legate de un presupus divorț de Zsolt Csergo: „Nu sunt adevărate”

Nicoleta Luciu nu și-a mai continuat cariera artistică din momentul în care a decis, în urmă cu mai mulți ani, să își dedice viața familiei și creșterii celor patru copii, la Miercurea Ciuc, orașul în care s-a născut soțul ei, Zsolt Csergo.

Citeste si: Nicoleta Luciu a răbufnit! Actrița vrea să-l dea în judecată pe Nuțu Cămătaru pentru că a dezvăluit detalii din intimitatea lor

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au revenit în atenția presei după ce apărut zvonuri conform cărora cei doi ar divorțat, lucru care a deranjat-o pe frumoasa brunetă, astfel că a decis să demonteze toate aceste zvonuri.

„În primul rând, nu sunt adevărate (n.r.: zvonurile), iar în al doilea rând, nu mai dau interviuri.”, a precizat, scurt, Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu nu are motive să divorțeze

Nicoleta Luciu locuiește de mult în Miercurea-Ciuc, acolo unde soțul ei este proprietarul unui complex rezidențial de blocuri și are două vile care costă 400.000 de euro fiecare.

Citeste si: Nicoleta Luciu, totul despre infidelitățile soțului ei. Cum stau, de fapt, lucrurile în căsnicia ei cu afaceristul de la Miercurea Ciuc

Zsolt Csergo a reușit să se ridice financiar prin afaceri cu imobiliare și cazinouri, iar Nicoleta Luciu i-a fost alături întotdeauna și l-a susținut în orice plan pe care și l-a pus soțul ei în minte.

Dacă cei doi ar divorța, cei patru copii, Zsolt jr. și cei trei tripleți Kevin, Kim și Karoly ar rămâne la tatăl lor. Din fericire, bruneta asigură presa că totul este bine în familia ei.