Nicoleta Luciu, o mamica foarte grijulie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:38

La numai sase luni dupa ce a nascut tripleti, Nicoleta Luciu arata senzational! Vedeta a povestit in cadrul emisiunii "Draga mea prietena" ca si-a dorit foarte mult sa aiba tripleti, urmand inainte de sarcina un tratament special.

Nicoleta a mai adaugat ca si-a dorit dintotdeauna sa aiba patru copii. Nu s-a oprit la un singur copil deoarece este de parere ca un copil singur la parinti va creste sufocat, intr-un fel, de atentia si grija familiei." Dupa experienta pe care am avut-o pana acum, in momentul in care ai un singur copil, acesta este sufocat", a afirmat Nicoleta Luciu. Este o mama foarte atenta la nevoile copiilor ei, dar tripletii nu au stresat-o prea tare pana acum.
Copiii petrec mult timp in aer liber. Se considera o mamica norocoasa. Bebelusii nu au avut probleme medicale, nici macar o sipla raceala." Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am trecut prin momente dificile", a mai spus vedeta. Desi ii plac foarte mult copiii, frumoasa bruneta nu intentioneaza sa mai ramana insarcinata.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.